Page 1 of 1

Automate na trzech telefonach

Posted: Tue Feb 12, 2019 7:49 pm
by sediv44
Mam problem chciałem żeby córka i żona korzystały z programu automate na swoich telefonach ale program nie działa oczywiście wykupiłem wersje premium.Pytanie czy coś źle robię czy po prostu nie można używać więcej niż jednej automaty na supla scripts.

Re: Automate na trzech telefonach

Posted: Tue Feb 12, 2019 8:56 pm
by michael
coś robisz źle... w domu mam 4 telefony z automate i wszystko śmiga

Re: Automate na trzech telefonach

Posted: Wed Feb 13, 2019 11:07 am
by sediv44
Fakt coś źle robię .Dzisiaj instalowałem automate u żony na telefonie i wszystko gra więc będę musiał jeszcze raz pogrzebać w telefonie córki.Dzięki za odpowiedz.