Zakładki w supli

pirat
Posty: 43
Rejestracja: ndz maja 12, 2019 12:22 pm

pn maja 20, 2019 9:33 pm

Witam
Mam pytanie początkującego jak zrobić w supli zakładki rozwiane typu kuchnia salon piec itp.
Jak w tym filmie https://drive.google.com/file/d/10bWjk6 ... wvoJZ/view
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1137
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn maja 20, 2019 9:37 pm

W Cloud ustawiasz sobie lokalizacje (to są właśnie te "zakładki") i przypisujesz urządzenia do lokalizacji.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
pirat
Posty: 43
Rejestracja: ndz maja 12, 2019 12:22 pm

pn maja 20, 2019 9:50 pm

Dzięki za pomoc
Prawie się udało jak przenieść tam Urządzenia we/wy?
Wim że to są proste sprawy ale dopiero zaczynam zabawę z suplą i przydała by się instrukcja ;)

edit. Dobra udało się :D
ODPOWIEDZ