Jak uaktualnić moduł firmy Zamel lub Nice

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9434
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz wrz 20, 2020 9:38 am

Na dzień 20.09.2020

PNW - brak
SBW - 2.7.24
ROW-01/02 - 2.7.24
ROW-07 - Brak
MEW-02 - 2.7.17

docelowo wszystkie będą miały min 2.7.24
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 870
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz wrz 20, 2020 10:11 am

pzygmunt pisze:
ndz wrz 20, 2020 9:38 am
Na dzień 20.09.2020

PNW - brak
SBW - 2.7.24
ROW-01/02 - 2.7.24
ROW-07 - Brak
MEW-02 - 2.7.17

docelowo wszystkie będą miały min 2.7.24
Ok zaktualizowałem SBW-01 i ROW-02 do najnowszej wersji. Teraz mam taki problem gdy są ROW jest podłączony do oficjalnego clouda to w aplikacji widzę tę ikonkę "i" przy SBW jej nie ma. Po przełączeniu na własny serwer ikonki nie ma przy żadnym z modułów. O co może chodzić??
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9434
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz wrz 20, 2020 10:32 am

Ikonki pojawią się do 30 min po aktualizacji.
Jeśli chodzi o własny serwer to musisz tam usunąć moduły aby się jeszcze raz dodały albo w bazie dodać odpowiednią flagę.
W publicznych serwerach flaga dodaje się do 30 min w przypadku modułów Zamel-a.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 870
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz wrz 20, 2020 11:09 am

Działa, dzięki za pomoc.
ZbignieM
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 04, 2020 6:40 am

pt paź 02, 2020 9:30 pm

pzygmunt pisze:
pn wrz 14, 2020 8:02 pm
Użyj innej przeglądarki
Użyłem, niestety nadal to samo, nie zmienia się wersja. Jak odpalam ponownie to mam wyłączoną aktualizację :(
Obecnie mam wersję WerOpr 2.7.17, na IOS 2.3.20
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9434
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt paź 02, 2020 9:43 pm

Wyślij na priva adres email i info, który moduł. Sprawdzę logi.
ZbignieM
Posty: 14
Rejestracja: pt wrz 04, 2020 6:40 am

pt paź 02, 2020 9:54 pm

pzygmunt pisze:
pt paź 02, 2020 9:43 pm
Wyślij na priva adres email i info, który moduł. Sprawdzę logi.
Wielkie dzięki za chęci, juz wszystko OK. nie zauważyłem że jest więcej, wręcz bardzo dużo opcji pokazywania wykresów.

Zastanawiam się tylko czy jest gdzieś manual ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9434
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt paź 02, 2020 10:24 pm

forum to „manual”
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ / Jak to zrobić”