Touch -> Basic

nickname
Posty: 2
Rejestracja: czw mar 12, 2020 7:08 pm

czw mar 12, 2020 7:11 pm

Cześć,
wpadłem tu z jednym pytaniem, a mianowicie jak z Sonoff Touch sterować innym Sonoff Basic. Softy do supli powgrywałem ale na cloud nigdzie nie widzę możliwości takiej konfiguracji.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1950
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

czw mar 12, 2020 8:04 pm

Bo na dzień dzisiejszy nie ma.
Zerknij na soft kolegów Ducha_ lub elmaya Button i tam linkami bezpośrednimi możesz sterować innymi modułami.
Pozdrawiam
Wojtek
nickname
Posty: 2
Rejestracja: czw mar 12, 2020 7:08 pm

pt mar 13, 2020 3:52 pm

Dzięki za trop.
ODPOWIEDZ