SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida

Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1704
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

czw maja 27, 2021 9:37 pm

Patryk pisze:
czw maja 27, 2021 11:33 am
@lesny8
Miał byś czas zaktualizować apke do v2.3.71 ? :roll:
...
Zaktualizowałem
Apka do pobrania w pierwszym poście albo :arrow: tu.
Patryk
Posty: 1652
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

czw maja 27, 2021 9:52 pm

Dzięki !!!
:D
Yepestis
Posty: 300
Rejestracja: pn wrz 24, 2018 6:08 pm
Lokalizacja: Wrocław

pt maja 28, 2021 6:53 am

Zaktualizowałem do najnowszej wersji ale niestety kanały nie są połączone jak w natywnej aplikacji.

Edit
Jest OK, po chwili wskoczyło, dzięki za świetną aplikację :)
Patryk
Posty: 1652
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

ndz cze 13, 2021 7:05 am

@lesny8
Tak tylko informacje.
Zauważyłem, że jak ustawię w MEW-ce odczyt 3 faz na raz ( 1|2|3 ) oraz wrócę się i "przejdę" na gniazdko 1 fazowe ( u mnie SP111 ), to wtedy w tym gniazdku "wyniki" są również pokazywane jak dla ( gniazdka ) 3 fazowego.
W pozostałych przypadkach jest ok.
Załączniki
Screenshot_20210612-222423.png
Screenshot_20210612-222423.png (144.86 KiB) Przejrzano 570 razy
Screenshot_20210612-222459.png
Screenshot_20210612-222459.png (98.04 KiB) Przejrzano 570 razy
Awatar użytkownika
bulek68
Posty: 186
Rejestracja: czw lut 08, 2018 6:51 pm
Lokalizacja: Podkarpackie

wt cze 22, 2021 2:11 am

Witam po dłuższej przerwie...
Pytanie do autora apki, czy istnieje możliwość takiej konfiguracji apki aby w trybie "auto" (sterowanie bramami) nie wygaszała ekranu?
7x inCan
4x SRW-01
1x SLW-01
1x ROW-02
1x WEMOS Supla Button 8 direct links by Elmaya
1x Yunshan 8xDS+DHT22+OLED by Zybi
1x Muliti SUPLA 8x8x4 na sofcie elmaya
1x Sonoff BASIC TIMER.CWU
2x MELINK
1x MEW-01
1x mROW02
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1704
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

czw cze 24, 2021 9:37 pm

Patryk pisze:
ndz cze 13, 2021 7:05 am
@lesny8
Tak tylko informacje.
Zauważyłem, że jak ustawię w MEW-ce odczyt 3 faz na raz ( 1|2|3 ) oraz wrócę się i "przejdę" na gniazdko 1 fazowe ( u mnie SP111 ), to wtedy w tym gniazdku "wyniki" są również pokazywane jak dla ( gniazdka ) 3 fazowego.
W pozostałych przypadkach jest ok.
Sprawdziłem. Zauważyłem przy okazji, że dla sumy też jest problem, nawet w oficjalnej wersji. Jutro wrzucę poprawkę.
bulek68 pisze:
wt cze 22, 2021 2:11 am
Witam po dłuższej przerwie...
Pytanie do autora apki, czy istnieje możliwość takiej konfiguracji apki aby w trybie "auto" (sterowanie bramami) nie wygaszała ekranu?
Ja u siebie mam ekran aktywny chyba przez 5min bo standardowe 30s mnie irytowało ;)
Zobaczę w najbliższym czasie co da się z tym zrobić.
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1704
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt cze 25, 2021 10:45 pm

Poprawka dorzucona. Apka do pobrania w pierwszym poście albo :arrow: tu.
Patryk
Posty: 1652
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

sob cze 26, 2021 5:43 am

Dzięki :) !!!
Awatar użytkownika
bulek68
Posty: 186
Rejestracja: czw lut 08, 2018 6:51 pm
Lokalizacja: Podkarpackie

sob cze 26, 2021 6:50 pm

Ja u siebie mam ekran aktywny chyba przez 5min bo standardowe 30s mnie irytowało ;)
Zobaczę w najbliższym czasie co da się z tym zrobić
.

Będę wdzięczny jeśli udało by się to tak ogarnąć. Aktywny ekran dłużej niż 30sek jest jakimś wyjściem ale nie koniecznie dla mnie.
7x inCan
4x SRW-01
1x SLW-01
1x ROW-02
1x WEMOS Supla Button 8 direct links by Elmaya
1x Yunshan 8xDS+DHT22+OLED by Zybi
1x Muliti SUPLA 8x8x4 na sofcie elmaya
1x Sonoff BASIC TIMER.CWU
2x MELINK
1x MEW-01
1x mROW02
wino94
Posty: 14
Rejestracja: ndz cze 13, 2021 9:34 pm

sob cze 26, 2021 7:17 pm

Patryk pisze:
czw lip 16, 2020 2:44 pm
Co prawda czekam, na oficjalne wydanie apki, żeby zweryfikować problem, czy czasem nie leży po mojej stronie, ale z uwagi na przetrzymywanie przez Google Play postanowiłem jednak Ci napisać.
Po dodaniu do softu flagi:
SUPLA_CHANNEL_FLAG_CHANNELSTATE
i wybraniu wyłącznika światła pokazuje mi się:
"Zmień ustawienia żywotności źródła światła"
Po naciśnięciu pokazuje mi się okno logowania.
Ale po wpisaniu e-maila i hasła, po zatwierdzeniu, aplikacja zawiesza się.
Ale tak jak napisał, może to być problem po mojej stronie.
Pytanie z innej beczki :D pokazał byś screeny jak uporządkowałeś Sterowniki jak podpisałeś szukam inspiracji :) Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”