SUPLA Scripts

Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 981
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz sie 04, 2019 8:33 pm

Dodaj w dockerfile jeszcze extra hosts i ruszy.
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1792
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

ndz sie 04, 2019 9:34 pm

Jedna malina musi widzieć drugą z wewnątrz kontenera.
akj123
Posty: 1
Rejestracja: ndz sie 18, 2019 10:47 am

ndz sie 18, 2019 11:53 am

Witam
Nie mogę się zalogować na supla.fracz.com wydaję mi się że robię wszytko prawidłowo. Jednak przy próbie przyznania dostępu wywala błąd: We could not authenticate you For some reason, the SUPLA Cloud server did not issue an authentication token or it was invalid. You may find this rather ugly response message helpful. {"message":"Error when communicating with Supla API: ","data":[]}
Załączniki
Screenshot_20190818-134154_Chrome.jpg
Screenshot_20190818-134154_Chrome.jpg (105.58 KiB) Przejrzano 957 razy
20190818_134216.jpg
20190818_134216.jpg (168.99 KiB) Przejrzano 957 razy
Screenshot_20190818-133947_Chrome.jpg
Screenshot_20190818-133947_Chrome.jpg (325.68 KiB) Przejrzano 957 razy
domin81
Posty: 1
Rejestracja: ndz wrz 01, 2019 9:27 pm

pn wrz 09, 2019 12:40 pm

Dlaczego w supla scripts nie ma opcji ustawienia głosowe tak aby szło polączyć a apk automate
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1792
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pn wrz 09, 2019 6:57 pm

Informacje o sposobie parowania urządzenia znajdziesz w ustawieniach konta.
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 442
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

ndz wrz 15, 2019 5:30 am

Witam, od jakiegoś czasu pojawia mi się taki komunikat jak na foto i powiadomienia przestają działać. Naciśnięcie przycisku stop i start rozwiązuje problem, ale tylko na jakiś czas. Co z tym zrobić?
Załączniki
IMG_20190915_072356.jpg
IMG_20190915_072356.jpg (3.22 MiB) Przejrzano 715 razy
IMG_20190915_072416.jpg
IMG_20190915_072416.jpg (4.2 MiB) Przejrzano 715 razy
myrcin
Posty: 41
Rejestracja: pt cze 07, 2019 9:08 am

sob wrz 28, 2019 7:13 pm

Mam problem z pierwszym zalogowaniem się do własnego serwera Supla Scripts.
Wygenerowałem Token na Supla Cloud, token został rozpoznany i Scriptsy poprosiły mnie o wygenerowanie użytkownika i hasła. Wpisałem dane i po kliknięciu Zaloguj otrzymałem taki oto błąd:

Kod: Zaznacz cały

Error when communicating with Supla API: 
O co kaman?
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 981
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz wrz 29, 2019 8:27 am

Czy masz chociaż jedno urządzenie w Cloud zarejestrowane?
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
myrcin
Posty: 41
Rejestracja: pt cze 07, 2019 9:08 am

ndz wrz 29, 2019 8:30 am

Nie mam. Myslalem, że to nie jest potrzebne aby serwery odpalić. Dodać urządzenie?
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 981
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz wrz 29, 2019 8:40 am

Komunikat jest mylący, dodaj co najmniej jedno urządzenie. Jak nie będzie chciało dalej działać to zrób jeszcze to.
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
ODPOWIEDZ