SUPLA Scripts

Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 972
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

sob paź 31, 2020 8:08 am

lukfud pisze:
sob paź 31, 2020 7:42 am
PuteR pisze:
sob paź 31, 2020 7:34 am
A czy historia kanałów wyświetla się u Ciebie prawidłowo?
Nie wyświetla się w ogóle. Czegokolwiek nie wybiorę, wraca do "wybierz kanał".
OK, czyli problem raczej ogólny a nie tylko u mnie. Może z czasem fracz coś tam poprawi.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1880
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

sob paź 31, 2020 9:57 am

Historia kanałów powinna działać lepiej. Problem z dziwnym błędem z "xml" też już nie powinien się pojawiać. Dzięki za zgłoszenia.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1880
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

sob paź 31, 2020 10:32 am

Awaria...
lukfud
Posty: 774
Rejestracja: czw lis 23, 2017 11:33 pm
Lokalizacja: Warszawa

sob paź 31, 2020 10:39 am

fracz pisze:
sob paź 31, 2020 9:57 am
Historia kanałów powinna działać lepiej. Problem z dziwnym błędem z "xml" też już nie powinien się pojawiać. Dzięki za zgłoszenia.
Zaktualizowałem skrypty na malinie i nadal historia nie pokazuje się.
Awatar użytkownika
uchnast.michal
Posty: 442
Rejestracja: wt cze 04, 2019 11:37 am
Lokalizacja: Czeladź
Kontaktowanie:

sob paź 31, 2020 12:07 pm

fracz pisze:
sob paź 31, 2020 9:57 am
Historia kanałów powinna działać lepiej. Problem z dziwnym błędem z "xml" też już nie powinien się pojawiać. Dzięki za zgłoszenia.
Dziękuję bardzo, błędy, o których pisałem już nie występują.
Pozostaje webhook dla poczty, nie wykonuje mi sceny po zmianie stanu.
e-talking............
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 972
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

sob paź 31, 2020 1:04 pm

lukfud pisze:
sob paź 31, 2020 10:39 am
fracz pisze:
sob paź 31, 2020 9:57 am
Historia kanałów powinna działać lepiej. Problem z dziwnym błędem z "xml" też już nie powinien się pojawiać. Dzięki za zgłoszenia.
Zaktualizowałem skrypty na malinie i nadal historia nie pokazuje się.
u mnie również nie
mihu
Posty: 147
Rejestracja: śr lut 28, 2018 6:00 pm

sob paź 31, 2020 1:12 pm

u mnie push o otwarciu bramy dostaję coraz częściej fałszywe komunikaty :shock:
andrzejano
Posty: 304
Rejestracja: śr sie 30, 2017 8:47 am

sob paź 31, 2020 3:22 pm

Mam tak
Załączniki
Screenshot_2020-10-31-16-14-33-095_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2020-10-31-16-14-33-095_com.android.chrome.jpg (412.39 KiB) Przejrzano 391 razy
andrzejano
Posty: 304
Rejestracja: śr sie 30, 2017 8:47 am

sob paź 31, 2020 3:23 pm

fracz pisze:
sob paź 31, 2020 10:32 am
Awaria...
?

Już OK
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1880
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Kraków

sob paź 31, 2020 5:32 pm

andrzejano pisze:
sob paź 31, 2020 3:22 pm
Mam tak
Wyloguj się i zaloguj jeszcze raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”