SUPLA Scripts

kris.gie
Posty: 169
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

sob wrz 30, 2017 7:11 am

U mnie się nie wyświetlają wykresy. Poza tym niektóre miniatury czujników otwarcia są niedostępne:
https://supla.fracz.com/img/functions/o ... ateway.svg - Strona nie istnieje Serwer zwrócił status 404.
https://supla.fracz.com/img/functions/o ... r_door.svg - Strona nie istnieje Serwer zwrócił status 404.

Czujnik furtki, bramy czy garażu wyświetla się porawnie.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1832
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

sob wrz 30, 2017 8:40 am

kris.gie pisze:
sob wrz 30, 2017 7:11 am
U mnie się nie wyświetlają wykresy.
Potrzebuje trochę więcej info. Jaka przeglądarka? Czy jak pobierasz historię wybranego termometru z clouda to są jakieś dane?
Awatar użytkownika
nowy1
Posty: 322
Rejestracja: pt lip 01, 2016 11:51 am
Lokalizacja: Warszawa

sob wrz 30, 2017 8:49 am

Tak samo u mnie przeglądarka safari i chrome na macos High Sierra
kris.gie
Posty: 169
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

sob wrz 30, 2017 9:16 am

fracz pisze:
sob wrz 30, 2017 8:40 am
kris.gie pisze:
sob wrz 30, 2017 7:11 am
U mnie się nie wyświetlają wykresy.
Potrzebuje trochę więcej info. Jaka przeglądarka? Czy jak pobierasz historię wybranego termometru z clouda to są jakieś dane?
Win10, Chrome, profilaktycznie wszystkie blokery wyłączone, pojawia się animacja pobierania danych i tyle, natomiast dane chwilowe z czujników na głównej supla-scripts są wyświetlane
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1832
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

sob wrz 30, 2017 9:57 am

Ale da się pobrać CSV z historią z clouda?
Awatar użytkownika
nowy1
Posty: 322
Rejestracja: pt lip 01, 2016 11:51 am
Lokalizacja: Warszawa

sob wrz 30, 2017 9:59 am

fracz pisze:
sob wrz 30, 2017 9:57 am
Ale da się pobrać CSV z historią z clouda?
U mnie tak
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1832
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

sob wrz 30, 2017 10:01 am

W chrome - wciśnij F12 przed pobraniem danych, włącz Console i zobacz czy podczas pobierania danych pojawiają się tam jakieś błędy? Jakie?
Awatar użytkownika
nowy1
Posty: 322
Rejestracja: pt lip 01, 2016 11:51 am
Lokalizacja: Warszawa

sob wrz 30, 2017 10:17 am

fracz pisze:
sob wrz 30, 2017 10:01 am
W chrome - wciśnij F12 przed pobraniem danych, włącz Console i zobacz czy podczas pobierania danych pojawiają się tam jakieś błędy? Jakie?
chcesz mogę dać ci sie zalogować poprzez Team viwer na macu
kris.gie
Posty: 169
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

sob wrz 30, 2017 12:22 pm

U mnie nie uruchamia się pobieranie
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob wrz 30, 2017 8:48 pm

Na 4 przeglądarki win10 poza ikonką która się zmienia ze strzałki na wykres nic się nie dzieje :(
Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”