SUPLA Scripts

kris.gie
Posts: 128
Joined: Thu Apr 28, 2016 4:24 pm
Location: Katowice

Sat Sep 30, 2017 7:11 am

U mnie się nie wyświetlają wykresy. Poza tym niektóre miniatury czujników otwarcia są niedostępne:
https://supla.fracz.com/img/functions/o ... ateway.svg - Strona nie istnieje Serwer zwrócił status 404.
https://supla.fracz.com/img/functions/o ... r_door.svg - Strona nie istnieje Serwer zwrócił status 404.

Czujnik furtki, bramy czy garażu wyświetla się porawnie.
User avatar
fracz
Posts: 1454
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Sat Sep 30, 2017 8:40 am

kris.gie wrote:
Sat Sep 30, 2017 7:11 am
U mnie się nie wyświetlają wykresy.
Potrzebuje trochę więcej info. Jaka przeglądarka? Czy jak pobierasz historię wybranego termometru z clouda to są jakieś dane?
User avatar
nowy1
Posts: 322
Joined: Fri Jul 01, 2016 11:51 am
Location: Warszawa

Sat Sep 30, 2017 8:49 am

Tak samo u mnie przeglądarka safari i chrome na macos High Sierra
kris.gie
Posts: 128
Joined: Thu Apr 28, 2016 4:24 pm
Location: Katowice

Sat Sep 30, 2017 9:16 am

fracz wrote:
Sat Sep 30, 2017 8:40 am
kris.gie wrote:
Sat Sep 30, 2017 7:11 am
U mnie się nie wyświetlają wykresy.
Potrzebuje trochę więcej info. Jaka przeglądarka? Czy jak pobierasz historię wybranego termometru z clouda to są jakieś dane?
Win10, Chrome, profilaktycznie wszystkie blokery wyłączone, pojawia się animacja pobierania danych i tyle, natomiast dane chwilowe z czujników na głównej supla-scripts są wyświetlane
User avatar
fracz
Posts: 1454
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Sat Sep 30, 2017 9:57 am

Ale da się pobrać CSV z historią z clouda?
User avatar
nowy1
Posts: 322
Joined: Fri Jul 01, 2016 11:51 am
Location: Warszawa

Sat Sep 30, 2017 9:59 am

fracz wrote:
Sat Sep 30, 2017 9:57 am
Ale da się pobrać CSV z historią z clouda?
U mnie tak
User avatar
fracz
Posts: 1454
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Sat Sep 30, 2017 10:01 am

W chrome - wciśnij F12 przed pobraniem danych, włącz Console i zobacz czy podczas pobierania danych pojawiają się tam jakieś błędy? Jakie?
User avatar
nowy1
Posts: 322
Joined: Fri Jul 01, 2016 11:51 am
Location: Warszawa

Sat Sep 30, 2017 10:17 am

fracz wrote:
Sat Sep 30, 2017 10:01 am
W chrome - wciśnij F12 przed pobraniem danych, włącz Console i zobacz czy podczas pobierania danych pojawiają się tam jakieś błędy? Jakie?
chcesz mogę dać ci sie zalogować poprzez Team viwer na macu
kris.gie
Posts: 128
Joined: Thu Apr 28, 2016 4:24 pm
Location: Katowice

Sat Sep 30, 2017 12:22 pm

U mnie nie uruchamia się pobieranie
User avatar
wojtas567
Posts: 1608
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Sat Sep 30, 2017 8:48 pm

Na 4 przeglądarki win10 poza ikonką która się zmienia ze strzałki na wykres nic się nie dzieje :(
Pozdrawiam
Wojtek
Post Reply