SUPLA Scripts

Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2225
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

sob wrz 30, 2017 9:00 pm

Win 7 - firefox, chrome, explorer - wszystkie OK - innych nie mam zainstalowanych
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

sob wrz 30, 2017 10:36 pm

fracz pisze:
sob wrz 30, 2017 10:01 am
W chrome - wciśnij F12 przed pobraniem danych, włącz Console i zobacz czy podczas pobierania danych pojawiają się tam jakieś błędy? Jakie?
Czy zrobił to ktoś z osób którym nie działa i pokazało się tam coś?
kris.gie
Posty: 170
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

ndz paź 01, 2017 5:39 am

Żadnych błędów w konsoli:
Załączniki
hist_temp.jpg
hist_temp.jpg (44.02 KiB) Przejrzano 2853 razy
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz paź 01, 2017 7:05 am

U mnie identycznie
ale jak poklikałem w konsoli to pokazało coś takiego?
Załączniki
consol.jpg
consol.jpg (83.8 KiB) Przejrzano 2843 razy
console1.jpg
console1.jpg (102.26 KiB) Przejrzano 2843 razy
Ostatnio zmieniony ndz paź 01, 2017 7:14 am przez wojtas567, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

ndz paź 01, 2017 7:14 am

To trochę bardziej zaawansowane debugowanie:
  1. Wejdź na stronę z historią temperatur.
  2. Otwórz konsolę (F12)
  3. Wejdź w kartę Network (1.)
  4. Wyczyść logi (2.)
  5. Pobierz historię wybranego termometru
  6. Na liście pojawi się request do logs* - kliknij (3.)
  7. Wejdź do karty Preview (4.)
  8. Wyślij mi taki sam screen ;)
Czy komuś oprócz mi i sławkowi działa?
Załączniki
123.jpg
123.jpg (47.84 KiB) Przejrzano 2843 razy
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz paź 01, 2017 7:18 am

mam :)
Załączniki
cons.jpg
cons.jpg (52.33 KiB) Przejrzano 2841 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz paź 01, 2017 7:29 am

chyba znalazłem problem
Załączniki
dane.jpg
dane.jpg (201.48 KiB) Przejrzano 2839 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

ndz paź 01, 2017 9:13 am

Cloud Twój czy na Supla.org? @pzygmunt dlaczego może nie być timestampow w logu?
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz paź 01, 2017 9:19 am

supla.org
ale znalazłem gdzie są daty i też nic nie ma
Załączniki
lampa.jpg
lampa.jpg (443.01 KiB) Przejrzano 2833 razy
Pozdrawiam
Wojtek
kris.gie
Posty: 170
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

ndz paź 01, 2017 12:29 pm

U mnie tak to wygląda, cloud suplowy:
Załączniki
hist_temp.jpg
hist_temp.jpg (58.86 KiB) Przejrzano 2820 razy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”