Strona 64 z 99

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 1:23 pm
autor: Espablo
Po przydzieleniu dostępu wywala mi taki błąd - logowanie z SUPLA
błąd1.jpg
błąd1.jpg (23.57 KiB) Przejrzano 1299 razy
Przy normalny logowaniu to samo
błąd.jpg
błąd.jpg (6.07 KiB) Przejrzano 1302 razy

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 1:59 pm
autor: wsosniak
a u mnie logowanie przebiegło pomyślnie ale jedna rzecz przestała chodzić (wczoraj jeszcze działało) : mam jedno urządzenie SLW-01 i do tego zrobionych kilka scen. I żadna z nich nie działa (brak reakcji urządzenia SLW-01 ) . Załozyłem nową scenę i też zero reakcji .

Samo SLW-01 chodzi poprawnie , bo z aplikacji na telefonie mogę nim sterować bez problemu.

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 4:33 pm
autor: fracz
@Espablo na którym svr mieszkasz?

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 5:13 pm
autor: Espablo
fracz pisze:
czw gru 27, 2018 4:33 pm
@Espablo na którym svr mieszkasz?
Hehe stary jestem, więc svr1 :D

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 7:24 pm
autor: pzygmunt
Espablo pisze:
czw gru 27, 2018 5:13 pm
fracz pisze:
czw gru 27, 2018 4:33 pm
@Espablo na którym svr mieszkasz?
Hehe stary jestem, więc svr1 :D
Błąd wynika z tego, że dodałeś urządzenie (ID 37974) z kanałem o nieznanej funkcji na co API nie jest odporne.

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 8:24 pm
autor: wsosniak
wsosniak pisze:
czw gru 27, 2018 1:59 pm
..... mam jedno urządzenie SLW-01 i do tego zrobionych kilka scen. I żadna z nich nie działa (brak reakcji urządzenia SLW-01 ) . Załozyłem nową scenę i też zero reakcji .

Samo SLW-01 chodzi poprawnie , bo z aplikacji na telefonie mogę nim sterować bez problemu.
dodatkowo, usunąłem SLW-01 z cloud-a . Dodałem ponownie . Potworzyłem nowe sceny w supla script 3.0 , ale niestety slw-01 nie reaguje po uruchomieniu scen

A z aplikacji jest ok.
@fracz ? coś robie źle ? jakiś upgrade firmware-u może ? (obecna wersja 2.5.5)

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 8:55 pm
autor: Espablo
pzygmunt pisze:
czw gru 27, 2018 7:24 pm
Espablo pisze:
czw gru 27, 2018 5:13 pm
fracz pisze:
czw gru 27, 2018 4:33 pm
@Espablo na którym svr mieszkasz?
Hehe stary jestem, więc svr1 :D
Błąd wynika z tego, że dodałeś urządzenie (ID 37974) z kanałem o nieznanej funkcji na co API nie jest odporne.
Nie mogę usunąć tego urządzenia.

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 8:58 pm
autor: pzygmunt
Spróbuj teraz

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 9:17 pm
autor: Espablo
pzygmunt pisze:
czw gru 27, 2018 8:58 pm
Spróbuj teraz
Udało się :)

Re: SUPLA Scripts

: czw gru 27, 2018 11:16 pm
autor: fracz
wsosniak pisze:
czw gru 27, 2018 8:24 pm
slw-01 nie reaguje po uruchomieniu scen
Powinno teraz działać.