SUPLA Scripts

PuteR
Posts: 450
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Mon Jan 14, 2019 12:00 pm

Oby tylko ta integracja działa dobrze bo mi znowu na androidzie 9.0 też komendy głosowe nie działają i cierpliwie czekam 😀
Arek.kandula
Posts: 90
Joined: Mon Dec 24, 2018 8:52 am

Mon Jan 14, 2019 7:15 pm

Witam wszystkich .gdzie w supli ustawie czas wyłączenia sonoffa np.na 10 min.od momentu włączenia urządzenia.pozdrawism
szymon
Posts: 68
Joined: Tue Jun 13, 2017 11:04 am

Tue Jan 15, 2019 7:46 am

Koledzy dlaczego nie widzę żadnego urządzania z androidem do wyboru w powiadomieniach??
szymon
Posts: 68
Joined: Tue Jun 13, 2017 11:04 am

Wed Jan 16, 2019 10:33 am

ponawiam pytanie
User avatar
Vallhalen
Posts: 67
Joined: Mon Dec 10, 2018 9:25 am
Location: Rumia
Contact:

Wed Jan 16, 2019 10:56 am

szymon wrote:
Wed Jan 16, 2019 10:33 am
ponawiam pytanie
Nie uzyskałes odpowiedzi zapewne dlatego, że pytanie jest zbyt ogólne - napisz co robisz, z jakiej wersji scripts korzystasz, pokaz logi, nie mamy szklanej kuli :P
Zawsze pozytywny :)
User avatar
dawidd
Posts: 332
Joined: Tue Dec 19, 2017 12:45 pm

Thu Jan 17, 2019 6:13 am

Arek.kandula wrote:
Mon Jan 14, 2019 7:15 pm
Witam wszystkich .gdzie w supli ustawie czas wyłączenia sonoffa np.na 10 min.od momentu włączenia urządzenia.pozdrawism
Takie coś ustawisz w cloud, nie musisz do tego używać supla scripts. W cloud zmień funkcje urządzenia na automat schodowy i ustaw potrzebny ci czas(nie każdy soft pod sonoffa ma taka możliwość - musisz sprawdzić czy Twój ma, a jeśli nie to zainstaluj np incana)
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Thu Jan 17, 2019 7:36 am

szymon wrote:
Tue Jan 15, 2019 7:46 am
Koledzy dlaczego nie widzę żadnego urządzania z androidem do wyboru w powiadomieniach??
A co masz jakieś urządzenia na liście klientów w ustawieniach konta?
Arek.kandula
Posts: 90
Joined: Mon Dec 24, 2018 8:52 am

Thu Jan 17, 2019 12:55 pm

Firmware Multiboard takie coś mam w grane do sonoffa Basic. pozdrawiam
szymon
Posts: 68
Joined: Tue Jun 13, 2017 11:04 am

Fri Jan 18, 2019 8:18 am

fracz wrote:
Thu Jan 17, 2019 7:36 am
szymon wrote:
Tue Jan 15, 2019 7:46 am
Koledzy dlaczego nie widzę żadnego urządzania z androidem do wyboru w powiadomieniach??
A co masz jakieś urządzenia na liście klientów w ustawieniach konta?
chce ustawic powiadomienie na telefon i nie widzę telefonu do wyboru w powiadomieniach?
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Fri Jan 18, 2019 8:19 am

szymon wrote:
Fri Jan 18, 2019 8:18 am
fracz wrote:
Thu Jan 17, 2019 7:36 am
szymon wrote:
Tue Jan 15, 2019 7:46 am
Koledzy dlaczego nie widzę żadnego urządzania z androidem do wyboru w powiadomieniach??
A co masz jakieś urządzenia na liście klientów w ustawieniach konta?
chce ustawic powiadomienie na telefon i nie widzę telefonu do wyboru w powiadomieniach?
A masz jakieś urządzenia na liście klientów w ustawieniach konta?
Post Reply