SUPLA Scripts

szymon
Posts: 68
Joined: Tue Jun 13, 2017 11:04 am

Fri Jan 18, 2019 10:05 am

tak 2 x android
1x ios
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Fri Jan 18, 2019 10:09 am

To nie wiem :)

Czy podczas edycji istniejących powiadomień możesz tę listę rozwinąć?
szymon
Posts: 68
Joined: Tue Jun 13, 2017 11:04 am

Fri Jan 18, 2019 10:09 am

no właśnie nie mogę pojawia się tylko kilka mm okienka bez napisów
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Fri Jan 18, 2019 10:24 am

Screen? Wciśnij F12 i włącz zakłądkę "Console". Odśwież stronę i zobacz czy jest tam coś na czerwono.
szymon
Posts: 68
Joined: Tue Jun 13, 2017 11:04 am

Fri Jan 18, 2019 10:33 am

fracz wrote:
Fri Jan 18, 2019 10:24 am
Screen? Wciśnij F12 i włącz zakłądkę "Console". Odśwież stronę i zobacz czy jest tam coś na czerwono.
Attachments
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg (249.58 KiB) Viewed 278 times
User avatar
wojtas567
Posts: 1367
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Mon Jan 21, 2019 9:14 pm

Wojtku nie wiem czemu bo to tylko 3 x dimmer ale SLW-02 nie mozna sterować :(
Attachments
slw-02.jpg
slw-02.jpg (52.12 KiB) Viewed 204 times
Pozdrawiam
Wojtek
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Mon Jan 21, 2019 9:27 pm

Hm, nie wiem czy w ogóle tam dimmery działały. Zapisuję sobie: https://github.com/fracz/supla-scripts/issues/39
Sebastianprorok
Posts: 12
Joined: Sat Jan 12, 2019 4:36 pm

Tue Jan 22, 2019 6:45 pm

A mam takie pytanie bo IFTTT reaguje na np otwórz bramę i to słowo pojawia się w logach w programie a jak mówię np otwórz bramę i garaż to w logach nic nie ma
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Jan 22, 2019 6:54 pm

To zależy czy Twój applet w ifttt przyjmuje dowolną komendę czy tylko tą którą ustawiłeś.
User avatar
fracz
Posts: 1355
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Jan 22, 2019 6:57 pm

szym3k wrote:
Fri Dec 14, 2018 2:48 pm
@fracz może dodaj ikonkę do skryptów?, głupota, a cieszy, na forum też by się jakaś przydała ;)
Image

Będzie favicon niedługo :D
Post Reply