SUPLA Scripts

thomass
Posty: 20
Rejestracja: śr gru 19, 2018 11:31 pm
Lokalizacja: Rzeszów

sob lut 02, 2019 8:00 pm

fracz pisze:
sob sty 26, 2019 7:56 pm
A masz konto sparowane z oficjalną instancja?
ja mam sparowane z oryginalną a chcę z 2.2.0 na qnap i nie wiem jak
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1795
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

sob lut 02, 2019 10:52 pm

Nie da się.
thomass
Posty: 20
Rejestracja: śr gru 19, 2018 11:31 pm
Lokalizacja: Rzeszów

ndz lut 03, 2019 10:19 am

fracz pisze:
sob lut 02, 2019 10:52 pm
Nie da się.
A czy kieeeedyś będzie cloud 2.3 na github lub jeszcze lepiej na Qnap???
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 986
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz lut 03, 2019 11:03 am

Będzie, pewnie już by był gdyby nie mały błąd.
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1117
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

ndz lut 03, 2019 4:40 pm

Coś mi tu nie gra. W poprzedniej wersji miałem to samo.

W telefonie Galaxy S5, S7, A5 , będąc w edycji profilu termostatu (temp aktualna 25 st C) jeśli wybiorę zakres np min 23,5 do max 26 nie mogę za diabła zapisać tych zmian. Klika się na "zapisz profil" i nic.
Nie ważne czy termostat jest aktualnie aktywny, włączony, wyłączony itd.

Natomiast jeśli wybiorę temperatury min, max ponad 10 st C "oddalone " od tej mierzonej problem ten nie występuje.

Na kompie efekt nie występuje.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1795
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

wt lut 12, 2019 11:25 pm

Skrypty 3.0.0 wydane. Aktualizacja jak zawsze.
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

śr lut 13, 2019 4:28 am

Elegancko. Szkoda że trzeba iść do roboty :D
Wieczorem akcja SuplaScripts 3.0
Wielkie dzięki.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 742
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

śr lut 13, 2019 7:48 pm

Czy mogę zaktualizować tylko supla scripts bez aktualizacji clouda? I będzie to działać?
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1795
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr lut 13, 2019 8:32 pm

Nie będzie się dało założyć nowego konta oraz nie będzie działać sterowanie RGB. Poza tym wszystko powinno działać z Cloudem v2.2.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 742
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

śr lut 13, 2019 8:40 pm

fracz, ale jeśli mam już konto założone to dam radę to powiązać i wszystko będzie śmigać? Sterowników RGB i tak na razie nie używam.
ODPOWIEDZ