DIY SUPLA do puszki instalacyjnej podtynkowej

andrew8666
Posty: 3
Rejestracja: wt sie 30, 2016 11:03 am

ndz paź 23, 2016 1:19 pm

Świetna robota Espablo! Podziwiam, że Ci się chce :)
Ja też oczywiście byłbym chętny na 5 szt. Pewnie będzie więcej chętnych na testy, więc nie wahaj się i rób zamówienie hurtowe ;)
Enc
Posty: 41
Rejestracja: śr kwie 27, 2016 3:02 pm

ndz paź 23, 2016 1:24 pm

Dołączam się do zainteresowanych testami.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7972
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz paź 23, 2016 1:25 pm

@Espablo, sądzę, że pomysł wystawienia aukcji zaproponowany przez jednego z użytkowników jest słuszny.
Jakieś deklaracje padają, ale żadnych konkretów, a tak po aukcji będziesz miał konkretną ilość potrzebną do zamówienia i od razu środki na realizację.

Taka sugestia z mojej strony.
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

ndz paź 23, 2016 1:37 pm

pzygmunt pisze:@Espablo, sądzę, że pomysł wystawienia aukcji zaproponowany przez jednego z użytkowników jest słuszny.
Jakieś deklaracje padają, ale żadnych konkretów, a tak po aukcji będziesz miał konkretną ilość potrzebną do zamówienia i od razu środki na realizację.

Taka sugestia z mojej strony.
Tak zrobię, a dla forumowiczów będzie mała promocja :D
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1031
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

ndz paź 23, 2016 3:16 pm

Jeśli mogę to rownież wziąłbym 5 szt
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
artur
Posty: 4
Rejestracja: wt paź 18, 2016 9:54 am

pn paź 24, 2016 9:11 am

I ja poproszę z 5 :)
alv
Posty: 74
Rejestracja: sob lip 09, 2016 11:36 am

pn paź 24, 2016 9:57 am

Ja też bym wziął kilka sztuk :)
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn paź 24, 2016 3:05 pm

alv pisze:Ja też bym wziął kilka sztuk :)
To może zróbmy inaczej. Żeby nie zaśmiecać forum, to takie deklarację prosiłbym dopiero jak będę już miał PCB.
Otworzę nowy wątek dot. V2 z opisem, schematami itp. i tam będziemy prowadzili dyskusję. Ewentualnie piszcie na priv :)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
fr3sh
Posty: 8
Rejestracja: pn paź 10, 2016 1:38 pm

czw paź 27, 2016 9:29 am

Pytanko dlaczego zmieniłeś stabilizator napięcia na MCP1825T jest o wiele droższy od 1117. Coś z nim było nie tak?
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

czw paź 27, 2016 10:08 am

fr3sh pisze:Pytanko dlaczego zmieniłeś stabilizator napięcia na MCP1825T jest o wiele droższy od 1117. Coś z nim było nie tak?
Bardzo ładnie @Zybi wyjaśnił to w tym poście viewtopic.php?f=11&t=282&p=3239&hilit=luani#p3239

W TME porównując ceny jednego i drugiego, różnica wynosi ok 2zł. Nie jest to chyba wielka różnica. Poza tym przetwornica, która jest tu zastosowana posiada "plac" na 1117. Fizycznie go tam nie ma, ale jest na to przygotowany, więc można dać taki albo taki.
Przewidziałem to wcześniej :lol:
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
ODPOWIEDZ