Logika

Post Reply
byniom
Posts: 203
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:17 pm

Fri Nov 17, 2017 11:22 am

Czy jest w planach tak jak teraz termostat to sterowanie logiką ? np. włączając przyciskiem jeden moduł poprzez logikę włączę inny oddalony i po sieci ?
User avatar
pzygmunt
Posts: 3856
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Nov 17, 2017 11:38 am

Jest
byniom
Posts: 203
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:17 pm

Fri Nov 17, 2017 12:13 pm

Czy będzie to też na raspberry?
User avatar
pzygmunt
Posts: 3856
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Nov 17, 2017 12:15 pm

Tak
byniom
Posts: 203
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:17 pm

Fri Nov 17, 2017 12:34 pm

Jeszcze w tym roku czy już raczej przyszły ? :)
User avatar
pzygmunt
Posts: 3856
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Nov 17, 2017 12:35 pm

Okaże się ;)
byniom
Posts: 203
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:17 pm

Fri Nov 17, 2017 12:43 pm

Dzięki za informację :)
Post Reply