termometr z podwójnym pomiarem krok po kroku

radom20
Posts: 3
Joined: Sun Apr 22, 2018 10:44 am

Sun Apr 22, 2018 10:49 am

Niestety nie mogę uruchomić konfiguracji.
Proszę o pomoc.
User avatar
maffiu
Posts: 255
Joined: Wed Nov 30, 2016 9:30 pm
Location: Kraków/Skawina

Sun Apr 22, 2018 1:33 pm

radom20 wrote:
Sun Apr 22, 2018 10:49 am
Niestety nie mogę uruchomić konfiguracji.
Proszę o pomoc.
Z czym dokładnie masz problem ?
radom20
Posts: 3
Joined: Sun Apr 22, 2018 10:44 am

Tue Apr 24, 2018 9:48 am

maffiu wrote:
Sun Apr 22, 2018 1:33 pm
radom20 wrote:
Sun Apr 22, 2018 10:49 am
Niestety nie mogę uruchomić konfiguracji.
Proszę o pomoc.
Z czym dokładnie masz problem ?
Zwieram D3 do GND na 5 s i nie wchodzi w tryb konfiguracji
User avatar
maffiu
Posts: 255
Joined: Wed Nov 30, 2016 9:30 pm
Location: Kraków/Skawina

Wed Apr 25, 2018 6:41 pm

radom20 wrote:
Tue Apr 24, 2018 9:48 am
maffiu wrote:
Sun Apr 22, 2018 1:33 pm
radom20 wrote:
Sun Apr 22, 2018 10:49 am
Niestety nie mogę uruchomić konfiguracji.
Proszę o pomoc.
Z czym dokładnie masz problem ?
Zwieram D3 do GND na 5 s i nie wchodzi w tryb konfiguracji

d3 masz pull up zgodnie z instrukcją do softu przed zwarciem do gnd ? bo na płycie d3 nie jest pullup
radom20
Posts: 3
Joined: Sun Apr 22, 2018 10:44 am

Thu Apr 26, 2018 7:25 am

maffiu wrote:
Wed Apr 25, 2018 6:41 pm
radom20 wrote:
Tue Apr 24, 2018 9:48 am
maffiu wrote:
Sun Apr 22, 2018 1:33 pm


Z czym dokładnie masz problem ?
Zwieram D3 do GND na 5 s i nie wchodzi w tryb konfiguracji

d3 masz pull up zgodnie z instrukcją do softu przed zwarciem do gnd ? bo na płycie d3 nie jest pullup
Udało mi się połączyć.
Wgrałem firmware jeszcze raz i działa.
Post Reply