SUPLA+ czyli alternatywna wersja aplikacji

User avatar
michael
Posts: 829
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Mon Oct 08, 2018 6:03 am

cino111 wrote:
Sun Oct 07, 2018 6:07 pm
Michael A możesz jeszcze zmienić ikonę dla ściemniacza na taką ładną żaróweczke?
Podeślij jakiś gotowiec to dodam.
Gucio2607. wrote:
Sun Oct 07, 2018 7:23 pm
A dałbyś może zmienic dpi aplikacji tak żeby wszystko mniejsze było?
Nie wiem :) mogę spróbować
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
cino111
Posts: 410
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Mon Oct 08, 2018 6:41 am

michael wrote:
Mon Oct 08, 2018 6:03 am
cino111 wrote:
Sun Oct 07, 2018 6:07 pm
Michael A możesz jeszcze zmienić ikonę dla ściemniacza na taką ładną żaróweczke?
Podeślij jakiś gotowiec to dodam.
Daj tę samą żarówkę co przy włączniku. Ja nie mam rgb tylko zwykły sciemiacz, więc będzie ok.
tomkowski
Posts: 70
Joined: Tue Oct 09, 2018 7:16 pm
Location: Orzesze

Mon Jan 07, 2019 12:30 pm

Czy w jakiś stosunkowo prosty sposób można wymusić tryb poziomy aplikacji (z myślą o TV)?
Mógłbym nawet sam spróbować takiej modyfikacji dokonać jeśli to nie jakiś rocket science choć wszelkie programowanie to raczej nie dla mnie :( Jednak na zasadzie analogii i bazując na przykładach coś tam jestem w stanie wydłubać :)
User avatar
michael
Posts: 829
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Mon Jan 07, 2019 12:32 pm

Najprościej to tą aplikacją:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=pl

Działa super i bez reklam
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
tomkowski
Posts: 70
Joined: Tue Oct 09, 2018 7:16 pm
Location: Orzesze

Mon Jan 07, 2019 4:25 pm

michael wrote:
Mon Jan 07, 2019 12:32 pm
Najprościej to tą aplikacją:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=pl

Działa super i bez reklam
Nie jestem pewien czy to się sprawdzi na TV, który przecież nie ma czujnika położenia. Niemniej - sprawdzę. Dzięki.
User avatar
michael
Posts: 829
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Tue Jan 08, 2019 6:07 am

Też nie wiem, ale w tej aplikacji ustawiasz jakie ma być wymuszone położenie niezależnie od pozycji żyroskopu.
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
User avatar
michael
Posts: 829
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Fri Feb 01, 2019 11:06 am

Zainspirowany aplikacją od @lesny8 - w pierwszym poście dodałem zaktualizowaną swoją alternatywną aplikację.

viewtopic.php?p=21962#p21962
Attachments
suplapuls23unofficialbuild.png
suplapuls23unofficialbuild.png (85.19 KiB) Viewed 338 times
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
User avatar
wojtas567
Posts: 1546
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Fri Feb 01, 2019 11:23 am

Lepiej wygląda z tym jaśniejszym kolorem, ale nie działają u Ciebie RGB i ściemniacze nie przesuwa się i wywala aplikacje
Pozdrawiam
Wojtek
User avatar
michael
Posts: 829
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Fri Feb 01, 2019 11:28 am

wojtas567 wrote:
Fri Feb 01, 2019 11:23 am
Lepiej wygląda z tym jaśniejszym kolorem, ale nie działają u Ciebie RGB i ściemniacze nie przesuwa się i wywala aplikacje
Ciekawe dlaczego, hmmm... nie mam pojęcia. U mnie działa :D
Attachments
umniedziala.jpg
umniedziala.jpg (77.73 KiB) Viewed 323 times
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
User avatar
wojtas567
Posts: 1546
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Fri Feb 01, 2019 11:50 am

Jak zrobiłem klona to jest oki, białe tło zlewa się z kółkiem w sciemiaczu
Pozdrawiam
Wojtek
Post Reply