SUPLA+ czyli alternatywna wersja aplikacji

Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pn paź 08, 2018 6:03 am

cino111 pisze:
ndz paź 07, 2018 6:07 pm
Michael A możesz jeszcze zmienić ikonę dla ściemniacza na taką ładną żaróweczke?
Podeślij jakiś gotowiec to dodam.
Gucio2607. pisze:
ndz paź 07, 2018 7:23 pm
A dałbyś może zmienic dpi aplikacji tak żeby wszystko mniejsze było?
Nie wiem :) mogę spróbować
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

pn paź 08, 2018 6:41 am

michael pisze:
pn paź 08, 2018 6:03 am
cino111 pisze:
ndz paź 07, 2018 6:07 pm
Michael A możesz jeszcze zmienić ikonę dla ściemniacza na taką ładną żaróweczke?
Podeślij jakiś gotowiec to dodam.
Daj tę samą żarówkę co przy włączniku. Ja nie mam rgb tylko zwykły sciemiacz, więc będzie ok.
tomkowski
Posty: 109
Rejestracja: wt paź 09, 2018 7:16 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn sty 07, 2019 12:30 pm

Czy w jakiś stosunkowo prosty sposób można wymusić tryb poziomy aplikacji (z myślą o TV)?
Mógłbym nawet sam spróbować takiej modyfikacji dokonać jeśli to nie jakiś rocket science choć wszelkie programowanie to raczej nie dla mnie :( Jednak na zasadzie analogii i bazując na przykładach coś tam jestem w stanie wydłubać :)
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pn sty 07, 2019 12:32 pm

Najprościej to tą aplikacją:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=pl

Działa super i bez reklam
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
tomkowski
Posty: 109
Rejestracja: wt paź 09, 2018 7:16 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn sty 07, 2019 4:25 pm

michael pisze:
pn sty 07, 2019 12:32 pm
Najprościej to tą aplikacją:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ller&hl=pl

Działa super i bez reklam
Nie jestem pewien czy to się sprawdzi na TV, który przecież nie ma czujnika położenia. Niemniej - sprawdzę. Dzięki.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

wt sty 08, 2019 6:07 am

Też nie wiem, ale w tej aplikacji ustawiasz jakie ma być wymuszone położenie niezależnie od pozycji żyroskopu.
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pt lut 01, 2019 11:06 am

Zainspirowany aplikacją od @lesny8 - w pierwszym poście dodałem zaktualizowaną swoją alternatywną aplikację.

viewtopic.php?p=21962#p21962
Załączniki
suplapuls23unofficialbuild.png
suplapuls23unofficialbuild.png (85.19 KiB) Przejrzano 915 razy
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1954
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pt lut 01, 2019 11:23 am

Lepiej wygląda z tym jaśniejszym kolorem, ale nie działają u Ciebie RGB i ściemniacze nie przesuwa się i wywala aplikacje
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pt lut 01, 2019 11:28 am

wojtas567 pisze:
pt lut 01, 2019 11:23 am
Lepiej wygląda z tym jaśniejszym kolorem, ale nie działają u Ciebie RGB i ściemniacze nie przesuwa się i wywala aplikacje
Ciekawe dlaczego, hmmm... nie mam pojęcia. U mnie działa :D
Załączniki
umniedziala.jpg
umniedziala.jpg (77.73 KiB) Przejrzano 900 razy
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1954
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pt lut 01, 2019 11:50 am

Jak zrobiłem klona to jest oki, białe tło zlewa się z kółkiem w sciemiaczu
Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ