Page 13 of 25

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Mon Aug 20, 2018 8:15 pm
by Duch__
Michael, czy ty wgrywasz soft przez arduino ide?

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Mon Aug 20, 2018 8:53 pm
by Sk_uter
Czy ktoś tutaj byłby w stanie zrobić Sonoff touch z supla button, aby zmieniał mi 0/1 dla SLW-01/02?

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Mon Aug 20, 2018 9:51 pm
by miko1282
Musisz wgrać do niego supla button i skonfigurować scenę u Fracza, która odpowiada za przełączanie

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Mon Aug 20, 2018 9:59 pm
by Sk_uter
Wiem, wiem, ale nie chcialbym sie bawic w wgrywanie softu itd, bo nie mam nawet do tego kabli, wolalbym to zlecic komus i dostac gotowy produkt.

A jak dokladnie te sceny dzialaja?

Czy idzie ustawic tak, ze wcisniecie pojedyczne to bedzie jednoczesnie wlaczenie i wylaczenie swiatla, tak aby niezaleznie moc sterowac telefonem oraz sonoff'em?

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Tue Aug 21, 2018 6:45 am
by wojtas567
Dokładnie tak to działa, raz klikasz załączasz drugi raz klikasz wyłączasz
Masz wtedy sterowanych 8 punktów w ten sposób chyba że zechcesz sterować roletami to musisz zarezerwować 2 miejsca.
A u fracza tworzysz scenę "przełącz" światło, czy co tam masz do włączenia.

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Tue Aug 21, 2018 10:37 am
by Sk_uter
Zrobiłem sobie utworzenie sceny, ale nie mam takiej opcji dla sterownika RGB, jest wyłącz, kolory oraz losowe.

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Sun Sep 16, 2018 9:05 pm
by mihu
jak to wgrać do esp-01 ? jakim programem ?

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Mon Sep 17, 2018 6:47 am
by wojtas567
arduino IDE

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Tue Sep 25, 2018 12:02 pm
by mihu
a jakie ustawienia na Arduino płytki esp01s bo niby wsio wgrywa ale nie zgłasza sie Ap wifi

Re: Supla Button 2.0 i kolejne wersje...

Posted: Tue Sep 25, 2018 12:58 pm
by mihu
ok poszło na douth

jeszcze proszę mnie pokierować co gdzie wpisać jak mają wyglądać początki linijek

nazwa sieci -- wiadomo
hasło sieci - wiadomo
adres serwera - supla.fracz.com czy www.supla.fracz.com
port 443 czy inny
api url - https://supla.fracz.com/api/scenes/publ ... xxxxxxxxxx czy inaczej wpisać?
api token który to linia?