Stacja pogodowa

Arek.kandula
Posts: 285
Joined: Mon Dec 24, 2018 8:52 am

Tue Sep 10, 2019 6:16 pm

Ponawiam prośbę o pomoc
User avatar
QLQ
Posts: 821
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Tue Sep 10, 2019 6:56 pm

Arek.kandula wrote:
Mon Sep 09, 2019 5:18 pm
po wgraniu softa i zrobieniu tak jak w opisie wemos nie dodal sie do clouda .id wpisane poprawnie oraz hasło do id.dodam ze dioda mika z częstotliwością co 1 sękundę.
A w Cloud masz włączone rejestracje urządzeń? Skoro tak miga to nie może zarejestrować się w Cloud.
Rzeczy niemożliwe załatwiam "od ręki". Na cuda potrzebuje chwili...
User avatar
shimano73
Posts: 915
Joined: Sun Feb 28, 2016 12:27 pm
Location: Orzesze

Tue Sep 10, 2019 8:20 pm

Proponuje odpalić terminal np putty i co tam pokazuje
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
lgorek
Posts: 25
Joined: Sat Aug 31, 2019 8:35 pm

Fri Sep 13, 2019 11:50 am

Nie wiem dlaczego ale jeden z czujników i najlepsze jest on w biurze ma skłonności do rozłączania. Na wykresie pojawiają się wtedy dziury, czy oprogramowanie nie powinno uzupełnić tych dziur ?

PS. Nie wiem czy to tylko u mnie ale jak wykres przybliżę nie mogę już go oddalić, czyli wykres taki jak jest poniżej jest praktycznie nie do osiągnięcia.
Screenshot_20190908-152310_SUPLA.jpg
Screenshot_20190908-152310_SUPLA.jpg (438.37 KiB) Viewed 307 times
kuris
Posts: 84
Joined: Wed May 23, 2018 5:02 am

Thu Oct 03, 2019 2:28 pm

Jak wygląda sprawa z prędkością wiatru bo właśnie drukuje sobie obudowę i zastanawiam się czy to sie jakoś kalibruje?? Jak są zaliczane impulsy i obliczabe z kontaktronu. Bo będę miał kontaktron i magnes a średnica obracajacej się głowicy około 40mm.
Post Reply