Tytuł tematu mówi chyba wszystko

Proponuję tutaj kolejną aplikację, którą można posadzić obok tych już posiadanych, albo zamiast, jak kto woli

Oprócz dodania przeze mnie obsługi brakujących kanałów, nazwijmy je 'meteo', dokonałem dwóch malutkich zmian.
Pierwsza zmiana dotyczy zapalonej żarówki. Dodałem jej nieco żółtego koloru. Przewijając szybko listę rzuca mi się lepiej w oczy.
Druga zmiana to nadanie koloru paskowi z nazwą lokalizacji. Jeden z kolegów na ostatnim spotkaniu w siedzibie Zamel wyraził taką potrzebę. Wprowadziłem zmianę na próbę u siebie. Po tygodniu użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że odnajdywanie lokalizacji podczas przewijania jest dzięki temu dużo łatwiejsze. Jest to póki co tylko moje odczucie, dlatego proszę dajcie znać, jak z tym będzie u Was.
Dodana przeze mnie obsługa kanałów pogodowych, będzie zgłoszona przez PR na githubie, więc pojawi się kiedyś w oficjalnej wersji dostępnej w GooglePlay, po zaakceptowaniu.
Zgłoszenie natomiast w PR wprowadzonej zmiany dot. żarówki nie ma większego sensu, gdyż za chwilę będzie można wyświetlać w oficjalnej apce ikony ustawione w Cloud v2.3.
Druga zmiana jest banalna i mieści się w dwóch linijkach kodu, ale nie wiem czy wszyscy będą tego chcieć?
No dobra, koniec opowieści pozostaje się podzielić

Edit...
Aktualna wersja v2.3.25 z mocno upchanym layoutem

Uaktualnienie do wersji v2.3.30
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.34
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.36
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.38
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.40
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.41
Edit...
Wersja v2.3.41.1 z dodatkową funkcjonalnością (CarMode)

Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.43 + ustawienia dla trybu CarMode.
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.53
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.55 + widoki poziome
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.60 + profile
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.66 + drobne zmiany
Edit...
Uaktualnienie do wersji v2.3.69.2 + drobne poprawki
Edit...
Build v2.3.69.3 + poprawki