SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida

Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1584
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz kwie 25, 2021 10:42 pm

:) podmieniłem linki na build v2.3.69.2
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 494
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

pn kwie 26, 2021 5:33 am

super, teraz licznik 1 fazowy (sonoff pow r2) pokazuje się jako 1 fazowy
Dzięki
QLQ
Posty: 1530
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt kwie 30, 2021 10:20 am

@lesny8 po aktualizacji w najnowszej wer nie pokazuje ostatnich znaków. Zmieniła się chyba wielk czcionki ew coś jest z justowaniem bo przy liczniku jest ok.
.
Screenshot_20210430-122143_SUPLA .jpg
Screenshot_20210430-122143_SUPLA .jpg (109.49 KiB) Przejrzano 274 razy
Screenshot_20210430-122345_SUPLA .jpg
Screenshot_20210430-122345_SUPLA .jpg (37.64 KiB) Przejrzano 271 razy
Im urządzenie jest prostsze tym dłużej i lepiej działa.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2367
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pt kwie 30, 2021 8:14 pm

Jaką masz ustawiona wielkość czcionki?
U mnie w v2.3.69.2 i przy rozmiarze L jest OK.
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
QLQ
Posty: 1530
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt kwie 30, 2021 9:18 pm

slawek pisze:
pt kwie 30, 2021 8:14 pm
Jaką masz ustawiona wielkość czcionki?
U mnie w v2.3.69.2 i przy rozmiarze L jest OK.
W wer 2.3.66 problem nie występował. Po aktualizacji na S5 i S20 do tej najnowszej problem istnieje. Zmniejszenie czcionki czy zmiana powiększenia ekranu nie przynosi rezultatu. Wróciłem do poprzedniej wersji. Coś jest nie tak z justowaniem ikon i wartości bo licznik gdzie jest 3000kWh wyświetla poprawnie. A wartość 3m/s obcina sekundy gdzie jest mniej znaków
Im urządzenie jest prostsze tym dłużej i lepiej działa.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2367
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pt kwie 30, 2021 10:00 pm

Luksów i wiatru nie mam - to fakt, może tu jest problem...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
QLQ
Posty: 1530
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt kwie 30, 2021 10:32 pm

slawek pisze:
pt kwie 30, 2021 10:00 pm
Luksów i wiatru nie mam - to fakt, może tu jest problem...
Luxy są na kanale temperatury. Tyle że nie do wartości xxx,x a xxx xxx,x . Wiatr i opady też były ok na poprzedniej wer
Im urządzenie jest prostsze tym dłużej i lepiej działa.
Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 494
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

sob maja 01, 2021 5:30 am

u mnie tez nie ma "s" w m/s w najnowszej wersji
fly.high
Posty: 40
Rejestracja: śr lis 25, 2020 8:35 pm

sob maja 01, 2021 7:54 am

Aplikacja reaguje na obrót ekranu, nawet jeśli ten jest wyłączony w ustawieniach androida. To trochę kłopotliwe - źle się używa w pozycji leżącej :roll:
QLQ
Posty: 1530
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

sob maja 01, 2021 8:54 am

fly.high pisze:
sob maja 01, 2021 7:54 am
Aplikacja reaguje na obrót ekranu, nawet jeśli ten jest wyłączony w ustawieniach androida. To trochę kłopotliwe - źle się używa w pozycji leżącej :roll:
Obót apki jest zamierzony w stosunku do oficjalnej wer.
Ale fajnie by było aby można to zablokować w opcjach.
Ja cały czas używam tylko i wyłącznie apki od @lesny8 i nie chce żadnej innej.
Im urządzenie jest prostsze tym dłużej i lepiej działa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty użytkowników”