Supla desktop API client

magx2
Posty: 333
Rejestracja: śr maja 17, 2017 1:27 pm
Kontaktowanie:

pn sie 19, 2019 9:58 pm

Strasznie dziwna sytuacja. Mam do was pytanie

@byniom - Co to za urządzenie "Temp. powrotu pieca"? Czemu ono nie ma temperatury?
@Wojtas567 - Co to za urządzenie "duże okno" (id: 1284200)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
@Robert - Co to za urządzenie "SYPIALNIA" (id: 4135)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1117
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

wt sie 20, 2019 4:31 am

U mnie to jest zwykły Zamelowski SRW-01 (sterownik rolet) bez czujnika otwarcia.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

wt sie 20, 2019 5:41 am

Duże okno to roleta, bez krańcówek.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

wt sie 20, 2019 6:08 am

magx2 pisze:
pn sie 19, 2019 9:58 pm
Strasznie dziwna sytuacja. Mam do was pytanie

@byniom - Co to za urządzenie "Temp. powrotu pieca"? Czemu ono nie ma temperatury?
@Wojtas567 - Co to za urządzenie "duże okno" (id: 1284200)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
@Robert - Co to za urządzenie "SYPIALNIA" (id: 4135)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
To jest na wemosie zrobione ale nie pamiętam jaki program wgrywałem a co do tego że nie pokazuje temp to coś się z tym modułem zaczyna dziać. Moge go wyłączyć.
piomar2
Posty: 350
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

wt sie 20, 2019 2:16 pm

Jeżeli chodzi o sprzęt to u mnie : arduino mega, 1x chiński sonoff, reszta to na bazie Wemosów mini i ESP01 różne duperele...
Token read only - wysłałem na priva.

Pozdrawiam
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

wt sie 20, 2019 2:43 pm

piomar2 pisze:
wt sie 20, 2019 2:16 pm
Jeżeli chodzi o sprzęt to u mnie : arduino mega, 1x chiński sonoff, reszta to na bazie Wemosów mini i ESP01 różne duperele...
Token read only - wysłałem na priva.

Pozdrawiam
Tak z innej beczki - jakil modulem epiales sie do sieci i ile masz na nim kanałów ? Mi sie ciagle rozlacza.
piomar2
Posty: 350
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

wt sie 20, 2019 3:44 pm

W5100.
Odsyłam do viewtopic.php?f=8&t=5027. Tam wszystko "jak na dłoni".
Ja wykorzystuję 24 kanały (część działa a część jest wyłączona i czeka).
U mnie łączność bez zarzutu - brak rozłączeń już sporo czasu.
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

wt sie 20, 2019 3:55 pm

piomar2 pisze:
wt sie 20, 2019 3:44 pm
W5100.
Odsyłam do viewtopic.php?f=8&t=5027. Tam wszystko "jak na dłoni".
Ja wykorzystuję 24 kanały (część działa a część jest wyłączona i czeka).
U mnie łączność bez zarzutu - brak rozłączeń już sporo czasu.
Daj jeszcze raz link bo obcielo
piomar2
Posty: 350
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

wt sie 20, 2019 4:01 pm

cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

wt sie 20, 2019 4:03 pm

Sam tu zdjecia wstawialem z rezystorami, ale dalej mi zrywa.
ODPOWIEDZ