Supla desktop API client

magx2
Posts: 309
Joined: Wed May 17, 2017 1:27 pm
Contact:

Mon Aug 19, 2019 9:58 pm

Strasznie dziwna sytuacja. Mam do was pytanie

@byniom - Co to za urządzenie "Temp. powrotu pieca"? Czemu ono nie ma temperatury?
@Wojtas567 - Co to za urządzenie "duże okno" (id: 1284200)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
@Robert - Co to za urządzenie "SYPIALNIA" (id: 4135)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 336
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Tue Aug 20, 2019 4:31 am

U mnie to jest zwykły Zamelowski SRW-01 (sterownik rolet) bez czujnika otwarcia.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
User avatar
wojtas567
Posts: 1717
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Tue Aug 20, 2019 5:41 am

Duże okno to roleta, bez krańcówek.
Pozdrawiam
Wojtek
byniom
Posts: 324
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:17 pm

Tue Aug 20, 2019 6:08 am

magx2 wrote:
Mon Aug 19, 2019 9:58 pm
Strasznie dziwna sytuacja. Mam do was pytanie

@byniom - Co to za urządzenie "Temp. powrotu pieca"? Czemu ono nie ma temperatury?
@Wojtas567 - Co to za urządzenie "duże okno" (id: 1284200)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
@Robert - Co to za urządzenie "SYPIALNIA" (id: 4135)? Do czego służy? Czy masz sparowany czujnik otwarcia?
To jest na wemosie zrobione ale nie pamiętam jaki program wgrywałem a co do tego że nie pokazuje temp to coś się z tym modułem zaczyna dziać. Moge go wyłączyć.
piomar2
Posts: 81
Joined: Fri Apr 26, 2019 5:32 pm
Location: Bukowice

Tue Aug 20, 2019 2:16 pm

Jeżeli chodzi o sprzęt to u mnie : arduino mega, 1x chiński sonoff, reszta to na bazie Wemosów mini i ESP01 różne duperele...
Token read only - wysłałem na priva.

Pozdrawiam
piomar2
cino111
Posts: 588
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Tue Aug 20, 2019 2:43 pm

piomar2 wrote:
Tue Aug 20, 2019 2:16 pm
Jeżeli chodzi o sprzęt to u mnie : arduino mega, 1x chiński sonoff, reszta to na bazie Wemosów mini i ESP01 różne duperele...
Token read only - wysłałem na priva.

Pozdrawiam
Tak z innej beczki - jakil modulem epiales sie do sieci i ile masz na nim kanałów ? Mi sie ciagle rozlacza.
piomar2
Posts: 81
Joined: Fri Apr 26, 2019 5:32 pm
Location: Bukowice

Tue Aug 20, 2019 3:44 pm

W5100.
Odsyłam do viewtopic.php?f=8&t=5027. Tam wszystko "jak na dłoni".
Ja wykorzystuję 24 kanały (część działa a część jest wyłączona i czeka).
U mnie łączność bez zarzutu - brak rozłączeń już sporo czasu.
piomar2
cino111
Posts: 588
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Tue Aug 20, 2019 3:55 pm

piomar2 wrote:
Tue Aug 20, 2019 3:44 pm
W5100.
Odsyłam do viewtopic.php?f=8&t=5027. Tam wszystko "jak na dłoni".
Ja wykorzystuję 24 kanały (część działa a część jest wyłączona i czeka).
U mnie łączność bez zarzutu - brak rozłączeń już sporo czasu.
Daj jeszcze raz link bo obcielo
piomar2
Posts: 81
Joined: Fri Apr 26, 2019 5:32 pm
Location: Bukowice

Tue Aug 20, 2019 4:01 pm

piomar2
cino111
Posts: 588
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Tue Aug 20, 2019 4:03 pm

Sam tu zdjecia wstawialem z rezystorami, ale dalej mi zrywa.
Post Reply