Supla desktop API client

piomar2
Posty: 153
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

wt sie 20, 2019 4:07 pm

U mnie działa bez zarzutu (praktycznie od czerwca). Jeden moduł testowałem i były zwiechy. Kupiłem drugi i jest ok. W pierwszym zamontowałem 2 rezystory i też jest ok.
piomar2
Posty: 153
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

wt sie 20, 2019 4:09 pm

Router z Tmobil (LTE)
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 978
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

wt sie 20, 2019 6:55 pm

Cholewka a u mnie na win8 32bit nie działa. Wywala że nie będzie działać z ta wer i prosi o kontakt z autorem. Na dodatek bateria w lapku padła. Na moim starym pradawnym XP też lipa :cry:
magx2
Posty: 316
Rejestracja: śr maja 17, 2017 1:27 pm
Kontaktowanie:

wt sie 20, 2019 7:05 pm

Na XP na pewno nie będzie działać.

Co do twojego win 8 wina mogą być 32 bity.
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 298
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

śr sie 21, 2019 6:12 pm

O! Zadziałało! Tylko nie wszystko.
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg (260.39 KiB) Przejrzano 457 razy
A teraz znowu nie działa.
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg (19.11 KiB) Przejrzano 370 razy
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1833
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob sie 24, 2019 1:21 pm

Można sterować tylko zamelowskimi modułami, z pozostałych są wyciągnięte tylko termometry i też nie wszystkie.
Pozdrawiam
Wojtek
magx2
Posty: 316
Rejestracja: śr maja 17, 2017 1:27 pm
Kontaktowanie:

sob sie 24, 2019 2:27 pm

Masz ustawioną funkcje dla kanałów? Na którymś z tokenów zauważyłem że niema ich poustawianych
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1833
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob sie 24, 2019 3:53 pm

Nie bardzo wiem o jakich funkcjach piszesz?
Mam np w garażu DHT22, DS, włączanie światła, otwieranie drzwi garażowych i czujnik drzwi a i dwa kanały - termometry jeden wifi drugi zasilanie a widzę tylko DHT22.
Natomiast z rolety dużej widzę tylko wifi, gdzie też jest zasilanie no i przekaźnik, są tam też czujnik, DS i DHT ale nieaktywne.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 595
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

sob sie 24, 2019 7:10 pm

Mogło by to być fajne, ale jak na razie nie znajduje wszystkich urządzeń.
ODPOWIEDZ