Supla desktop API client

piomar2
Posts: 81
Joined: Fri Apr 26, 2019 5:32 pm
Location: Bukowice

Tue Aug 20, 2019 4:07 pm

U mnie działa bez zarzutu (praktycznie od czerwca). Jeden moduł testowałem i były zwiechy. Kupiłem drugi i jest ok. W pierwszym zamontowałem 2 rezystory i też jest ok.
piomar2
piomar2
Posts: 81
Joined: Fri Apr 26, 2019 5:32 pm
Location: Bukowice

Tue Aug 20, 2019 4:09 pm

Router z Tmobil (LTE)
piomar2
User avatar
QLQ
Posts: 744
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Tue Aug 20, 2019 6:55 pm

Cholewka a u mnie na win8 32bit nie działa. Wywala że nie będzie działać z ta wer i prosi o kontakt z autorem. Na dodatek bateria w lapku padła. Na moim starym pradawnym XP też lipa :cry:
Rzeczy niemożliwe załatwiam "od ręki". Na cuda potrzebuje chwili...
magx2
Posts: 309
Joined: Wed May 17, 2017 1:27 pm
Contact:

Tue Aug 20, 2019 7:05 pm

Na XP na pewno nie będzie działać.

Co do twojego win 8 wina mogą być 32 bity.
User avatar
makrz
Posts: 186
Joined: Tue Nov 27, 2018 1:43 pm
Location: Opole

Wed Aug 21, 2019 6:12 pm

O! Zadziałało! Tylko nie wszystko.
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg (260.39 KiB) Viewed 239 times
A teraz znowu nie działa.
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg (19.11 KiB) Viewed 152 times
User avatar
wojtas567
Posts: 1717
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Sat Aug 24, 2019 1:21 pm

Można sterować tylko zamelowskimi modułami, z pozostałych są wyciągnięte tylko termometry i też nie wszystkie.
Pozdrawiam
Wojtek
magx2
Posts: 309
Joined: Wed May 17, 2017 1:27 pm
Contact:

Sat Aug 24, 2019 2:27 pm

Masz ustawioną funkcje dla kanałów? Na którymś z tokenów zauważyłem że niema ich poustawianych
User avatar
wojtas567
Posts: 1717
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Sat Aug 24, 2019 3:53 pm

Nie bardzo wiem o jakich funkcjach piszesz?
Mam np w garażu DHT22, DS, włączanie światła, otwieranie drzwi garażowych i czujnik drzwi a i dwa kanały - termometry jeden wifi drugi zasilanie a widzę tylko DHT22.
Natomiast z rolety dużej widzę tylko wifi, gdzie też jest zasilanie no i przekaźnik, są tam też czujnik, DS i DHT ale nieaktywne.
Pozdrawiam
Wojtek
PuteR
Posts: 530
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Sat Aug 24, 2019 7:10 pm

Mogło by to być fajne, ale jak na razie nie znajduje wszystkich urządzeń.
Post Reply