SUPLA RF BRIDGE 433

Awatar użytkownika
klew
Posty: 567
Rejestracja: czw cze 27, 2019 12:16 pm

pt sty 10, 2020 10:28 am

o_rany pisze:
pt sty 10, 2020 7:11 am
... haha... wiedziałem ze Cie podpuszcze:)
Też spróbuję:

zigbee
meter-bus

;)
macia10@gmail.com
Posty: 10
Rejestracja: pt gru 27, 2019 4:38 pm

sob sty 11, 2020 5:41 pm

Heja,
Super ze to sie pojawilo. A sa jakies szanse na dzialanie podobne do sonoffa czyli odczytywanie czujek ruchu czy innych alarmow? I czy wtedy dalo by sie uruchamiac automatyzacje na ich podstawie.
Duch__
Posty: 693
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

sob sty 11, 2020 6:05 pm

Nie planuje na obecną chwilę takiej funkcjonalności.
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
Duch__
Posty: 693
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

sob sty 11, 2020 6:27 pm

A teraz coś na podsycenie ;)
SUPLA RF BRIDGE 433 NEW.png
SUPLA RF BRIDGE 433 NEW.png (115.6 KiB) Przejrzano 290 razy


https://www.youtube.com/watch?v=md51XA69JrI
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
Awatar użytkownika
o_rany
Posty: 250
Rejestracja: śr lis 14, 2018 5:32 pm
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

sob sty 11, 2020 6:40 pm

... taaaa... ale sciema...pewnie zona zmienia pilotem kanaly a Ty tylko udajesz:)

Gratulacje! Slabo tylko ze trzeba przesuwac w apce- ale to "wadozaleta" naszej Supli.
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1117
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

sob sty 11, 2020 7:40 pm

I kolega Duch_ nas tu pozamiatał :shock: :D
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1917
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob sty 11, 2020 8:30 pm

Łatwiej by było na zakładce od rolet klikać.
Pozdrawiam
Wojtek
Duch__
Posty: 693
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

sob sty 11, 2020 8:36 pm

Albo jakby w apce był jeden centralny przycisk, chociaż jako alternatywny sposób sterowania urządzeniami gadającymi po IR to jest OK.
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
andras
Posty: 289
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

sob sty 11, 2020 8:44 pm

A tu urządzonko o lepszym zasięgu
https://pl.aliexpress.com/item/32996742 ... b201603_55
Duch__
Posty: 693
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

sob sty 11, 2020 9:05 pm

Urządzenie przedstawione przez Ciebie pracuje w paśmie komunikacyjnym 315MHz zarezerwowanym dla NATO. W Polsce jest to niedozwolona częstotliwość do użytku bez wymaganego pozwolenia.
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
ODPOWIEDZ