Supla Airly Connect - odczyt jakości powietrza

Duch__
Posty: 697
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

sob lut 08, 2020 4:06 pm

Chyba za dużo zapytań nastąpiło po publikacji airly connect, bo było na 1000% 1000 zapytań na dzień. Chyba im serwery przestały wydalać ;)
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1175
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

sob lut 08, 2020 4:20 pm

Duch__ pisze:
sob lut 08, 2020 4:06 pm
Chyba za dużo zapytań nastąpiło po publikacji airly connect, bo było na 1000% 1000 zapytań na dzień. Chyba im serwery przestały wydalać ;)
Możliwe, chociaż logicznie myśląc nawet jakby 200 użytkowników naszego forum sobie odpalilo. Tak czy inaczej zmodyfikowalem te 180sek na 900. Zobaczymy. W razie co mam dwa klucze wygenerowane.
marcox
Posty: 8
Rejestracja: sob sty 25, 2020 10:06 pm

sob lut 08, 2020 4:46 pm

Duch__ pisze:
sob lut 08, 2020 4:06 pm
Chyba za dużo zapytań nastąpiło po publikacji airly connect, bo było na 1000% 1000 zapytań na dzień. Chyba im serwery przestały wydalać ;)
Było 1000 per all users /day - sprawdzałem z tydzien temu.
Ograniczyli niestety...
Duch__
Posty: 697
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

sob lut 08, 2020 5:00 pm

Mówi się trudno, coś czuje że naprawdę nastapił bum na ich serwery. W sieci ogólnie mało jest projektów dot. Airly.
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 427
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

sob lut 08, 2020 5:03 pm

Mnie też przestało pokazywac wyniki więc zmieniłem na 720 i teraz juz któryś dzień śmiga bez problemu
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

sob lut 08, 2020 6:20 pm

U mnie narazie cały czas działa bez zarzutu nic nie zmieniałem a dane cały czas aktualne.
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1175
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

ndz lut 09, 2020 6:30 pm

U mnie tez po zmianie na 720 sek działa. W koncu moge wykorzystać płytke:
IMG_20200209_192421.jpg
IMG_20200209_192421.jpg (225.87 KiB) Przejrzano 300 razy
Duch__
Posty: 697
Rejestracja: śr sie 24, 2016 7:26 pm
Lokalizacja: Opole

ndz lut 09, 2020 8:53 pm

Fajna płytka, gdzie taką dostałeś?
Aktualnie w domu: 8xSRW-01, 1xROW-02, SUPLA BUTTON V3.4, 16xDS na ESP (GUI), Sonoff S20 jako kontroler CWU

Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1175
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

ndz lut 09, 2020 9:11 pm

Duch__ pisze:
ndz lut 09, 2020 8:53 pm
Fajna płytka, gdzie taką dostałeś?
Na ali:
https://a.aliexpress.com/_UpZ8s
dobo
Posty: 239
Rejestracja: ndz kwie 07, 2019 8:14 pm

ndz lut 09, 2020 11:40 pm

Co za ESP tam siedzi 07 cz 12?
ODPOWIEDZ