Supla Airly Connect - odczyt jakości powietrza

Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1016
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn lut 10, 2020 3:57 am

Te płytki są również bez esp , osobno trzeba je kupić i wlutować, ja takie kupiłem
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1088
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pn lut 10, 2020 3:44 pm

shimano73 pisze:
pn lut 10, 2020 3:57 am
Te płytki są również bez esp , osobno trzeba je kupić i wlutować, ja takie kupiłem
Lepij kupic czyste i wlutowac esp12 bo 07 ma malo pamięci. Szkoda tyllo, że są bez obudowy
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1900
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pn lut 10, 2020 3:58 pm

Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1016
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn lut 10, 2020 4:51 pm

Mam również i w obudowie , maja taką mała wadę , brak na nich przycisku resetu i przełącznika „flash„ co czasem jest utrudnieniem
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1088
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt lut 14, 2020 4:55 pm

byniom pisze:
sob lut 08, 2020 5:03 pm
Mnie też przestało pokazywac wyniki więc zmieniłem na 720 i teraz juz któryś dzień śmiga bez problemu
Dzis mogę potwierdzić na 1000% że dziala wyśmienicie po zmianie na 720 i przejściu na ESP01 :D
ODPOWIEDZ