Moduł do puszki na jeden przewód

percy
Posty: 30
Rejestracja: czw lut 02, 2017 8:11 pm

czw maja 28, 2020 12:07 pm

"moja" wersja ma nawet wygodniej rozwiązane złącze
Załączniki
IMG_20200528_140137.jpg
IMG_20200528_140137.jpg (1.54 MiB) Przejrzano 494 razy
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1407
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw maja 28, 2020 12:31 pm

Przeczytaj opis tego złącza. Ono nie służy do flashowania, tylko do podłączenia odbiornika RF.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1320
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

czw maja 28, 2020 7:44 pm

Robert Błaszczak pisze:
czw maja 28, 2020 12:31 pm
Przeczytaj opis tego złącza. Ono nie służy do flashowania, tylko do podłączenia odbiornika RF.
Tak właśnie jest kolego @percy. Lutujemy jak na załączonym przeze mnie zdjęciu :)
Ale są też wer z wyprowadzonymi pinami podobnie jak na odbiornik RF.
percy
Posty: 30
Rejestracja: czw lut 02, 2017 8:11 pm

pt maja 29, 2020 1:54 pm

no tak, byłem za szybki :-)
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1407
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pt maja 29, 2020 1:58 pm

Ciesz się, że my byliśmy od Ciebie jeszcze szybsi, a Ty nie podłączyłeś tam konwertera i nie zacząłeś flashować :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt”