LoraTap WiFi

tytan001
Posty: 3
Rejestracja: czw wrz 23, 2021 7:53 pm

Witam mam pytanie ponieważ dostałem od znajomego 6 przełączników LoraTap WiFi ponieważ zmieniał na inne ,moje pytanie brzmi czy po podłączeniu ich do rolet będę mógł sterować też je centralnie.
Załączniki
41A5fDgJOxL._AC_SY780_.jpg
41A5fDgJOxL._AC_SY780_.jpg (24.95 KiB) Przejrzano 266 razy
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 705
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Po pierwsze czy jest tam Supla.
Jak tak to można przez linki.
Lub jak Zamel wypuści moduł RNW-01 pod centralne sterowania.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 12490
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontakt:

Mi to trochę wygląda na reklamę patrząc na ilość postów autora.
tytan001
Posty: 3
Rejestracja: czw wrz 23, 2021 7:53 pm

Z tego co czytam tam jest Tuya ,zadna reklama tylko szukam rozwiązania czy nada się mi to bo nie mogę znaleźć . Chodzi mi o sterowanie manualne z przełączników zwykłych i będą połączone przewodem 5x 1,5
piotrekk
Posty: 89
Rejestracja: czw wrz 19, 2019 7:12 am

tam jest Tuya
zerknij sobie na ten rysunek co wkleiłeś
tytan001
Posty: 3
Rejestracja: czw wrz 23, 2021 7:53 pm

Źle coś powiedziałem ? Przepraszam nie znam się na tym temu jestem na forum
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 705
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Niestety to forum jest o Supli a nie o Tuya.
Z tego co się orientuję to centralnie z aplikacji można sterować po stworzeniu grupy.
Za to gdyby były one dodatkowo z RF, to w tedy można centralnie sterować z pilota.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowy sprzęt”