Melink z biedronki

maciekz
Posty: 3
Rejestracja: śr sie 21, 2019 8:45 pm

śr sie 21, 2019 9:23 pm

Mam to samo - czy rozgryzłeś temat?
grzem pisze:
śr lis 21, 2018 9:12 am
Zalogowałem się wpisałem i nie znalazło urzadzeń WiFi, zielona dioda migała.
Po raz trzeci zapytam jak to ma działać technicznie?
Zawsze dociekam rozwiązania , nie lubię pytań bez odpowiedzi!
Yepestis
Posty: 222
Rejestracja: pn wrz 24, 2018 6:08 pm
Lokalizacja: Wrocław

śr sie 21, 2019 9:31 pm

maciekz pisze:
śr sie 21, 2019 9:23 pm
Mam to samo - czy rozgryzłeś temat?
grzem pisze:
śr lis 21, 2018 9:12 am
Zalogowałem się wpisałem i nie znalazło urzadzeń WiFi, zielona dioda migała.
Po raz trzeci zapytam jak to ma działać technicznie?
Jeżeli pytasz o fabryczne oprogramowanie to pomyliłeś fora
maciekz
Posty: 3
Rejestracja: śr sie 21, 2019 8:45 pm

czw sie 22, 2019 12:28 pm

Może i nie to forum ale widziałem wcześniej tym temacie czyjś problem o kłopotach z podłączeniem tego gniazda "biedronkowego" do WIFI na fabrycznym sofcie i tam go nikt nie zganił. Dostał wytłumaczenie zasady działania w momencie uruchomienia gniazda. Poza tym szukałem w necie i nic nie znalazlem.
pozdrawiam
Zawsze dociekam rozwiązania , nie lubię pytań bez odpowiedzi!
kuris
Posty: 103
Rejestracja: śr maja 23, 2018 5:02 am

śr lis 20, 2019 6:59 pm

Już jutro biedronka będzie mieć w ofercie nowe gniazdka WiFi

https://www.biedronka.pl/pl/product,id, ... do-pp-w162

Ciekaw jestem czy do nich udało by się wgrać suple??
elmaya
Posty: 636
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

śr lis 20, 2019 7:10 pm

kuris pisze:
śr lis 20, 2019 6:59 pm
Już jutro biedronka będzie mieć w ofercie nowe gniazdka WiFi

https://www.biedronka.pl/pl/product,id, ... do-pp-w162

Ciekaw jestem czy do nich udało by się wgrać suple??
viewtopic.php?f=27&t=5191
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1891
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr lis 20, 2019 7:12 pm

Już są do kupienia dziś.. Są jak najbardziej na ESP ale ten model ciężko się rozbiera, nie polecam.
Pozdrawiam
Wojtek
kuris
Posty: 103
Rejestracja: śr maja 23, 2018 5:02 am

czw lis 21, 2019 7:41 am

Ale jak uda się już rozebrać to da się wgrać Softa i chodzi to bez problemu??
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1891
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

czw lis 21, 2019 10:37 am

Ja sobie odpuściłem,
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1013
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

czw lis 21, 2019 2:43 pm

wojtas567 pisze:
śr lis 20, 2019 7:12 pm
Już są do kupienia dziś.. Są jak najbardziej na ESP ale ten model ciężko się rozbiera, nie polecam.
Ja kupiłem je już z miesiąc temu ale jeszcze nie próbowałem rozbierać
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Ryrzy
Posty: 147
Rejestracja: wt lis 07, 2017 10:40 am

czw lis 21, 2019 2:49 pm

nie sa to przypadkiem (hykkery, ktore sa od dzis) klony tuya? jesli tak to przez ota powinno sie udac je przeflashowac :) https://github.com/ct-Open-Source/tuya-convert
ODPOWIEDZ