Smart DGM

User avatar
wojtas567
Posts: 1778
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Wed Sep 11, 2019 9:39 pm

Nie dopisałem ale w tym biedronkowym DGM te przeliczniki są identycznie w tej ostatniej wersji pokazuje mi 605V albo 0V prąd za to prawie idealnie.
Pozdrawiam
Wojtek
djack2017
Posts: 295
Joined: Mon Nov 27, 2017 7:36 am

Thu Sep 12, 2019 6:04 am

wojtas567 wrote:
Wed Sep 11, 2019 9:39 pm
Nie dopisałem ale w tym biedronkowym DGM te przeliczniki są identycznie w tej ostatniej wersji pokazuje mi 605V albo 0V prąd za to prawie idealnie.
Zgadza się, ale poprawię to razem z obsługą przycisku.
User avatar
wojtas567
Posts: 1778
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Thu Sep 12, 2019 6:53 am

Przydałaby się opcja aktualizacji przez www :D :D
Pozdrawiam
Wojtek
User avatar
uchnast.michal
Posts: 168
Joined: Tue Jun 04, 2019 11:37 am
Location: Czeladź
Contact:

Thu Sep 12, 2019 7:49 am

wojtas567 wrote:
Thu Sep 12, 2019 6:53 am
Przydałaby się opcja aktualizacji przez www :D :D
djack2017 zrobi taki soft, że poprawki będą zbędne :)
djack2017
Posts: 295
Joined: Mon Nov 27, 2017 7:36 am

Thu Sep 12, 2019 9:55 am

wojtas567 wrote:
Thu Sep 12, 2019 6:53 am
Przydałaby się opcja aktualizacji przez www :D :D
Ta opcja nie jest brana pod uwagę.
Simono
Posts: 313
Joined: Mon Sep 17, 2018 5:26 pm

Thu Sep 12, 2019 10:13 am

To czekamy na nową wersję. Wersja dla Sonoff POW R2 już jakiś czas dobrze u mnie pracuje.
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 468
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Thu Sep 12, 2019 10:20 am

Potwierdzam. U mnie dokładnie dziś mijają dwa miesiące, jak zamontowałem w piwnicy POW R2 i od tego czasu działa i mierzy bez żadnych problemów.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
User avatar
o_rany
Posts: 204
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:32 pm
Location: Sosnowiec
Contact:

Fri Sep 13, 2019 4:25 pm

...jeszcze znalazlem w sprzedazy w Biedrze... Cena nadal 39.
Last edited by o_rany on Fri Sep 13, 2019 6:01 pm, edited 1 time in total.
djack2017
Posts: 295
Joined: Mon Nov 27, 2017 7:36 am

Fri Sep 13, 2019 6:42 pm

wojtas567 wrote:
Mon Sep 09, 2019 9:57 pm
o_rany wrote:
Mon Sep 09, 2019 9:39 pm
...to co ładnie śmiga jak nie działa?
Śmiga na zwykłym sofcie GUI z ustawieniami GPIO tak jak podałem wyżej.
Co to jest "zwykły soft GUI"? Jak tam jest inicjalizowany port przycisku na GPIO3?
User avatar
wojtas567
Posts: 1778
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Fri Sep 13, 2019 7:47 pm

Pozdrawiam
Wojtek
Post Reply