Smart DGM

Awatar użytkownika
Gang
Posty: 111
Rejestracja: pt lis 09, 2018 12:44 pm

pt sty 10, 2020 1:00 pm

kuris pisze:
pt sty 10, 2020 12:56 pm
Czy pod tą wersję mamy gotowego softa ??
https://abc-rc.pl/product-pol-14284-Int ... 00W-4.html

Fajna cenę maja za te gniazdka.

Mają też wersję z podwójnym gniazdkiem
https://abc-rc.pl/product-pol-14330-Pod ... 00W-4.html
szału nie ma.. ;)
kuris
Posty: 103
Rejestracja: śr maja 23, 2018 5:02 am

pt sty 10, 2020 1:12 pm

w sensie cenowym ?? a mamy gotowy soft pod to pojedyncze ??
dobo
Posty: 233
Rejestracja: ndz kwie 07, 2019 8:14 pm

pt sty 10, 2020 1:53 pm

Koledzy zwracajcie przy takich gniazdkach również na sprawę czy jest ono z "Bolcem" uziemiającym. W naszym kraju przyjęło się stosowanie takowego rozwiązania. Może się okazać, że zakupicie smart gniazdko, które nie będzie posiadało otworu na ten bolec i już sobie nie podłączycie. Ktoś już sprzedawał tu na forum takowe pewnie z tego względu.
Przeglądając ofertę z powyższych linków fajnie na grafice narysowane jest gniazdko i wpięty tam expres do kawy nie spotkałem się z wtyczką, która miała by pionowo bolce względem kabla. :)

Ponadto śmieszą mnie takie fotki bo uruchomienie tego gniazdka nie spowoduje, że kawa się zaparzy tylko to, że zostanie podane napięcie na to urządzenie, a i tak trzeba będzie do niego podejść i poklikać by mieć kawę o poranku ;)
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 226
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pn lut 03, 2020 1:33 pm

Witam. Co może być przyczyną, gniazdko nie przełącza się tylko cały czas jest włączone. Na przycisk jak i aplikacje reaguje ale zmienia się tylko stan ikony w aplikacji a gniazdko się nie wyłącza. Dodam, że gniazdko działało normalnie na sofcie djack2017
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 905
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn lut 03, 2020 1:53 pm

Nie zapiekł Ci się przypadkiem przekaźnik?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 226
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pn lut 03, 2020 2:25 pm

Tylko ja tutaj nie widzę przekaźnika chyba że to żółte? zdjecie w czwartym poście
Ryrzy
Posty: 147
Rejestracja: wt lis 07, 2017 10:40 am

pn lut 03, 2020 2:40 pm

przełączasz tym albo jakiś bojler/grzejnik, albo zasilacz ledowy :) zespawał Ci się przekaźnik, trzeba wymienić.
I nie, nie jest to to żółte :) przekaźnik masz od drugiej strony (na drugiej stronie tematu widać go wyraźnie)
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 226
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pn lut 03, 2020 2:48 pm

super dzięki za podpowiedź nie rozbierałem spodu dlatego nie widziałem tego przekaźnika.
No i mieliście racje przekaźnik do wymiany ma ktoś może na zbyciu bo od chińczyków ponad miesiac czekania
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 226
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pn lut 03, 2020 4:03 pm

Taki
Załączniki
IMG-20200203-WA0003.jpeg
IMG-20200203-WA0003.jpeg (703.2 KiB) Przejrzano 206 razy
IMG-20200203-WA0005.jpeg
IMG-20200203-WA0005.jpeg (703.41 KiB) Przejrzano 206 razy
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 905
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn lut 03, 2020 6:20 pm

Jakie urządzenie sterowałeś tym gniazdkiem?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
ODPOWIEDZ