Strona 8 z 21

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 7:44 pm
autor: Zybi
No to zobacz ten

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 7:57 pm
autor: wojtas567
Kanał 0 ma pamięć OK ale GPIO0 padło :(
Kanał 1 zmienia stan

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:00 pm
autor: Zybi
wojtas567 pisze:
śr paź 18, 2017 7:57 pm
Kanał 0 ma pamięć OK ale GPIO0 padło :(
Kanał 1 zmienia stan
To chyba będzie trzeba zrobić kanały bez pamięci i z RESETEM

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:03 pm
autor: wojtas567
skoro się nie da...
ale coś jest jeszcze nie tak na GPIO5 - przekaźnik sam się przełącza co jakiś czas?

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:05 pm
autor: koyak
Ale narobiłem zamawiąc tego toucha :/ dzięki Panowie za fatygę :) jak bedziecie w Krakowie to zapraszam na piwo :)

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:12 pm
autor: Zybi
wojtas567 pisze:
śr paź 18, 2017 8:03 pm
skoro się nie da...
ale coś jest jeszcze nie tak na GPIO5 - przekaźnik sam się przełącza co jakiś czas?
Może i się da, ale nie wiem jak.

Soft z resetem.

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:30 pm
autor: wojtas567
na razie jest bez zmian.

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:36 pm
autor: Zybi
wojtas567 pisze:
śr paź 18, 2017 8:30 pm
na razie jest bez zmian.
Bo to stara wersja była - patrz daty.
Tak to jest gdy jednym okiem ogląda się mecz, a drugim kompiluje.

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 8:45 pm
autor: wojtas567
Zybi pisze:
śr paź 18, 2017 8:36 pm
[Tak to jest gdy jednym okiem ogląda się mecz, a drugim kompiluje.
no cóż :)
już jest prawie dobrze :)
odwróć jeszcze logikę bo po powrocie zasilania zawsze zapala się światło.

Re: Sonoff Touch 2 kanałowy.

: śr paź 18, 2017 9:01 pm
autor: Zybi
Na dziś chyba wystarczy