Sonoff Touch 3 kanałowy

bocian
Posty: 11
Rejestracja: ndz sty 21, 2018 12:57 pm

ndz sty 21, 2018 1:58 pm

Witam, zaczynam swoją przygodę z supla i poszukuję softu do sonoff touch 3 kanałowy. Istnieje już ? jeśli tak to gdzie mogę go znaleźć ?
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz sty 21, 2018 3:38 pm

Pozdrawiam
Wojtek
bocian
Posty: 11
Rejestracja: ndz sty 21, 2018 12:57 pm

śr sty 31, 2018 3:41 pm

Wielkie dzięki ! Załączam zdjęcie z połączeniem Sonoff Touch 3 .
Załączniki
Sonoff Touch 3
Sonoff Touch 3
20180124_201529 kopia.jpg (2.43 MiB) Przejrzano 12968 razy
Gucio2607.
Posty: 466
Rejestracja: wt sie 22, 2017 1:56 pm

śr sty 31, 2018 4:41 pm

daj jeszcze linka skad kupiles
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr sty 31, 2018 5:31 pm

To jest ten kwadratowy z tyłu?
Pozdrawiam
Wojtek
bocian
Posty: 11
Rejestracja: ndz sty 21, 2018 12:57 pm

śr sty 31, 2018 8:07 pm

Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1088
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

ndz mar 25, 2018 1:21 pm

Witam , czy są dostępne 3 kanałowe ale pod okrągłe puszki ?
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz mar 25, 2018 1:39 pm

Np te.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1088
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

ndz mar 25, 2018 1:58 pm

Ok, dzięki. Kolejne pytania : 1. Czy możliwe jest zamontowanie trzech szt obok siebie w potrójnej puszcze ?
2. Czy biblioteka SuplaDevice pod Arduino działa również dla esp8285 ?
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz mar 25, 2018 2:08 pm

ad 1 szklany panel jest wielkości tego przełącznika a to jest przełącznik pod ramki, więc jest szansa że się zmieszczą obok siebie. Gorzej z wifi bo będą za blisko siebie i mogą źle pracować.
Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ