[DIY] SUPLA inCan - moduł do puszki

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7986
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lis 13, 2017 10:41 am

@mikolajj - Może czas na osobny wątek
magx2
Posty: 324
Rejestracja: śr maja 17, 2017 1:27 pm
Kontaktowanie:

pn lis 13, 2017 1:43 pm

@mikolajj Racja zrób własny wątek. Z chęcią zobaczę jak się rozwija twoja wersja płytki.
Rob
Posty: 28
Rejestracja: pn wrz 25, 2017 1:07 pm
Lokalizacja: Wolsztyn

pn lis 13, 2017 2:15 pm

Mam problem, mam 4 moduły zaprogramowane i ustawione identycznie wsadem "inCan_Firmware_2.2", tylko w jednym module i tylko na jednym kanale po rozwinięciu listy mogę wybrać otwieranie furtki, drzwi, bramy garażowej, w pozostałych tylko mogę wybrać włącznik zasilania lub włącznik światła, jak to zmienić?
Załączniki
s21.jpg
s21.jpg (25.61 KiB) Przejrzano 1780 razy
s11.jpg
s11.jpg (20.81 KiB) Przejrzano 1780 razy
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn lis 13, 2017 3:22 pm

w trybie konfiguracji zmień sobie ustawienia dla przycisków Button1 i 2 (button/switch)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Rob
Posty: 28
Rejestracja: pn wrz 25, 2017 1:07 pm
Lokalizacja: Wolsztyn

pn lis 13, 2017 6:27 pm

Espablo pisze:
pn lis 13, 2017 3:22 pm
w trybie konfiguracji zmień sobie ustawienia dla przycisków Button1 i 2 (button/switch)
Dzięki jest ok
piosol
Posty: 4
Rejestracja: sob lis 11, 2017 1:37 pm

wt lis 14, 2017 7:00 pm

Ktos wie gdzie w aplikacji na iphone jest pelne otwarcie rolety ? Na razie dziala mi tylko jak przycisk jest przyciśniety.
Awatar użytkownika
nowy1
Posty: 322
Rejestracja: pt lip 01, 2016 11:51 am
Lokalizacja: Warszawa

wt lis 14, 2017 7:03 pm

piosol pisze:
wt lis 14, 2017 7:00 pm
Ktos wie gdzie w aplikacji na iphone jest pelne otwarcie rolety ? Na razie dziala mi tylko jak przycisk jest przyciśniety.
Na razie nie ma aktualizacji na IOS
piosol
Posty: 4
Rejestracja: sob lis 11, 2017 1:37 pm

wt lis 14, 2017 7:10 pm

A wiadomo kiedy bedzie ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7986
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt lis 14, 2017 7:45 pm

piosol pisze:
wt lis 14, 2017 7:10 pm
A wiadomo kiedy bedzie ?
Max do końca miesiąca będzie w AppStore. Został mi tylko kreator dodawania urządzeń
middam
Posty: 6
Rejestracja: wt lis 15, 2016 1:38 pm

pt lis 17, 2017 11:07 am

Czy moduł inCan również obsługuje wyłącznik schodowy w taki sam sposób jak wersja v2 ?
Jak będzie wyglądało podłączenie podwójnego włącznik schodowego do włączania oświetlenie z dwoma żarówkami ?
ODPOWIEDZ