[DIY] SUPLA inCan - moduł do puszki

User avatar
pzygmunt
Posts: 6895
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Nov 13, 2017 10:41 am

@mikolajj - Może czas na osobny wątek
magx2
Posts: 313
Joined: Wed May 17, 2017 1:27 pm
Contact:

Mon Nov 13, 2017 1:43 pm

@mikolajj Racja zrób własny wątek. Z chęcią zobaczę jak się rozwija twoja wersja płytki.
Rob
Posts: 28
Joined: Mon Sep 25, 2017 1:07 pm
Location: Wolsztyn

Mon Nov 13, 2017 2:15 pm

Mam problem, mam 4 moduły zaprogramowane i ustawione identycznie wsadem "inCan_Firmware_2.2", tylko w jednym module i tylko na jednym kanale po rozwinięciu listy mogę wybrać otwieranie furtki, drzwi, bramy garażowej, w pozostałych tylko mogę wybrać włącznik zasilania lub włącznik światła, jak to zmienić?
Attachments
s21.jpg
s21.jpg (25.61 KiB) Viewed 1563 times
s11.jpg
s11.jpg (20.81 KiB) Viewed 1563 times
User avatar
Espablo
Posts: 1458
Joined: Wed Jun 29, 2016 5:04 pm
Location: Oświęcim
Contact:

Mon Nov 13, 2017 3:22 pm

w trybie konfiguracji zmień sobie ustawienia dla przycisków Button1 i 2 (button/switch)
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Rob
Posts: 28
Joined: Mon Sep 25, 2017 1:07 pm
Location: Wolsztyn

Mon Nov 13, 2017 6:27 pm

Espablo wrote:
Mon Nov 13, 2017 3:22 pm
w trybie konfiguracji zmień sobie ustawienia dla przycisków Button1 i 2 (button/switch)
Dzięki jest ok
piosol
Posts: 4
Joined: Sat Nov 11, 2017 1:37 pm

Tue Nov 14, 2017 7:00 pm

Ktos wie gdzie w aplikacji na iphone jest pelne otwarcie rolety ? Na razie dziala mi tylko jak przycisk jest przyciśniety.
User avatar
nowy1
Posts: 322
Joined: Fri Jul 01, 2016 11:51 am
Location: Warszawa

Tue Nov 14, 2017 7:03 pm

piosol wrote:
Tue Nov 14, 2017 7:00 pm
Ktos wie gdzie w aplikacji na iphone jest pelne otwarcie rolety ? Na razie dziala mi tylko jak przycisk jest przyciśniety.
Na razie nie ma aktualizacji na IOS
piosol
Posts: 4
Joined: Sat Nov 11, 2017 1:37 pm

Tue Nov 14, 2017 7:10 pm

A wiadomo kiedy bedzie ?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6895
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Nov 14, 2017 7:45 pm

piosol wrote:
Tue Nov 14, 2017 7:10 pm
A wiadomo kiedy bedzie ?
Max do końca miesiąca będzie w AppStore. Został mi tylko kreator dodawania urządzeń
middam
Posts: 6
Joined: Tue Nov 15, 2016 1:38 pm

Fri Nov 17, 2017 11:07 am

Czy moduł inCan również obsługuje wyłącznik schodowy w taki sam sposób jak wersja v2 ?
Jak będzie wyglądało podłączenie podwójnego włącznik schodowego do włączania oświetlenie z dwoma żarówkami ?
Post Reply