Kalibracja modułu

Sterownik rolet
addaniel
Posty: 27
Rejestracja: ndz sty 21, 2018 11:49 am

sob lut 17, 2018 6:23 pm

A jak dokonac ponownej kalibracji w aplikacji?? Jak najszybciej zmienic stan - obecnie w aplikacji pokazuje ze roleta jest otwarta a faktycznie jest zamknieta?? i odwrotnie?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz lut 18, 2018 9:35 am

Przypadkiem nie masz odwrotnie silnika podłączonego ?
addaniel
Posty: 27
Rejestracja: ndz sty 21, 2018 11:49 am

czw lut 22, 2018 8:00 am

Ogólnie już doszedłem do tego - przyczyna - faktycznie odwrócone zasilanie 2-óch silników rolety i dodatkowo zamienione przewody w wyłączniku.
ODPOWIEDZ