Aktualizacja v2.2.0 -> v2.3.0

Moderator: fracz

cino111
Posts: 698
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Fri Feb 15, 2019 4:24 pm

Potwierdzam dziala, ale przez ddns nadal nie mogę się zalogować.
Attachments
Screenshot_20190215-172159_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20190215-172159_Samsung Internet.jpg (182.35 KiB) Viewed 444 times
User avatar
milion81
Posts: 166
Joined: Mon May 07, 2018 8:34 am

Fri Feb 15, 2019 4:45 pm

cino111 wrote:
Fri Feb 15, 2019 4:24 pm
Potwierdzam dziala, ale przez ddns nadal nie mogę się zalogować.
mam to samo tj z przeglądarki na komputerze tylko przez ip działa, a z przeglądarki na telefonie ani przez ddns ani przez ip :shock:
User avatar
lesny8
Posts: 797
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Fri Feb 15, 2019 4:55 pm

cino111 wrote:
Fri Feb 15, 2019 4:24 pm
Potwierdzam dziala, ale przez ddns nadal nie mogę się zalogować.
milion81 wrote:
Fri Feb 15, 2019 4:45 pm
mam to samo tj z przeglądarki na komputerze tylko przez ip działa, a z przeglądarki na telefonie ani przez ddns ani przez ip :shock:
Tryb proxy czy standalone?
Jakie macie porty standardowe 80 i 443?
User avatar
fracz
Posts: 1585
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Fri Feb 15, 2019 5:00 pm

W .env musicie wpisać adres ddns a nie IP. Logowanie próbuje komunikować się z tym co jest wpisane w env.
cino111
Posts: 698
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Fri Feb 15, 2019 5:05 pm

Porty standardowe. Na poprzedniej wersji smigalo z wpisanym nr ip w .env
Wolę po ip, bo jak nie będę miał neta to nie wejdę na clouda ze swojego wifi.

Edit.
Na scripts pieknie się bloguje.
User avatar
fracz
Posts: 1585
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Fri Feb 15, 2019 5:14 pm

Tu jest spora zmiana w stosunku do v2.2. muszę pomyśleć co zrobic z taką konfiguracją
cino111
Posts: 698
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Fri Feb 15, 2019 5:15 pm

Będę wdzięczny. Inni pewnie też. :mrgreen:
User avatar
lesny8
Posts: 797
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Fri Feb 15, 2019 5:42 pm

cino111 wrote:
Fri Feb 15, 2019 5:05 pm
Wolę po ip, bo jak nie będę miał neta to nie wejdę na clouda ze swojego wifi.
Nieprawda ;)
PuteR
Posts: 539
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Fri Feb 15, 2019 6:12 pm

Potwierdzam wszystko działa jak należy, gdy nie ma neta również wszystko działa w zasięgu sieci WiFi.
cino111
Posts: 698
Joined: Mon May 07, 2018 8:00 pm

Fri Feb 15, 2019 6:48 pm

Faktycznie. Wyciągnąłem kabel Wan z routera i na clouda się zalogowałem poprzez DDNS. Piękne dzięki.
Post Reply