Aktualizacja v2.2.0 -> v2.3.0

Moderator: fracz

cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

pt lut 15, 2019 4:24 pm

Potwierdzam dziala, ale przez ddns nadal nie mogę się zalogować.
Załączniki
Screenshot_20190215-172159_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20190215-172159_Samsung Internet.jpg (182.35 KiB) Przejrzano 607 razy
Awatar użytkownika
milion81
Posty: 190
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:34 am

pt lut 15, 2019 4:45 pm

cino111 pisze:
pt lut 15, 2019 4:24 pm
Potwierdzam dziala, ale przez ddns nadal nie mogę się zalogować.
mam to samo tj z przeglądarki na komputerze tylko przez ip działa, a z przeglądarki na telefonie ani przez ddns ani przez ip :shock:
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1038
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt lut 15, 2019 4:55 pm

cino111 pisze:
pt lut 15, 2019 4:24 pm
Potwierdzam dziala, ale przez ddns nadal nie mogę się zalogować.
milion81 pisze:
pt lut 15, 2019 4:45 pm
mam to samo tj z przeglądarki na komputerze tylko przez ip działa, a z przeglądarki na telefonie ani przez ddns ani przez ip :shock:
Tryb proxy czy standalone?
Jakie macie porty standardowe 80 i 443?
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt lut 15, 2019 5:00 pm

W .env musicie wpisać adres ddns a nie IP. Logowanie próbuje komunikować się z tym co jest wpisane w env.
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

pt lut 15, 2019 5:05 pm

Porty standardowe. Na poprzedniej wersji smigalo z wpisanym nr ip w .env
Wolę po ip, bo jak nie będę miał neta to nie wejdę na clouda ze swojego wifi.

Edit.
Na scripts pieknie się bloguje.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt lut 15, 2019 5:14 pm

Tu jest spora zmiana w stosunku do v2.2. muszę pomyśleć co zrobic z taką konfiguracją
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

pt lut 15, 2019 5:15 pm

Będę wdzięczny. Inni pewnie też. :mrgreen:
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1038
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt lut 15, 2019 5:42 pm

cino111 pisze:
pt lut 15, 2019 5:05 pm
Wolę po ip, bo jak nie będę miał neta to nie wejdę na clouda ze swojego wifi.
Nieprawda ;)
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 758
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

pt lut 15, 2019 6:12 pm

Potwierdzam wszystko działa jak należy, gdy nie ma neta również wszystko działa w zasięgu sieci WiFi.
cino111
Posty: 710
Rejestracja: pn maja 07, 2018 8:00 pm

pt lut 15, 2019 6:48 pm

Faktycznie. Wyciągnąłem kabel Wan z routera i na clouda się zalogowałem poprzez DDNS. Piękne dzięki.
ODPOWIEDZ