Strona 8 z 13

Re: Sonoff 4CH Pro

: wt lut 26, 2019 10:21 pm
autor: maffiu
tcp pisze:
wt lut 26, 2019 9:07 pm
To ma wyjście beznapięciowe czy zwykłe 220 v ?
Beznapieciowe ale wyglada ze śmiga

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 7:21 am
autor: tcp
Czyli jako wyłącznik zasilania to nie będzie mogło pracować ?

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 4:41 pm
autor: wita00
Witam, Potrzebuje w pokoju zamontowac sterowanie roletami plus oswietleniem 2 kanaly. Chcialem to zrobic na 4ch sonoff i z softem dla rolet rolletshutter by móc zamykac na posrednie pozycje. Pytanie czy mozna przy tym wykozystac pozostale kanaly do sterownia oswitleniem? Tak by w apce bylo ladnie rozdzielone. Wszystko na wlacznikach dzwonkowych.Niechcialo by mi sie kupowac kolejnych sonof i instalowac rownolegle bo to bezsensu. Ile 4ch jest w stanie mi obsluzyc termometrow ds? Zostaje mi gpio1 TX i gpio3 RX wiec 2? Pozdro

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 7:19 pm
autor: maffiu
tcp pisze:
śr lut 27, 2019 7:21 am
Czyli jako wyłącznik zasilania to nie będzie mogło pracować ?
Może

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 8:09 pm
autor: tcp
Jako włącznik światła tak ale czy jako włącznik zasilania ??

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 8:33 pm
autor: PuteR
tcp pisze:
śr lut 27, 2019 8:09 pm
Jako włącznik światła tak ale czy jako włącznik zasilania ??
A jaka to różnica?

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 8:54 pm
autor: maffiu
Żarówka tez jest zasilana

Re: Sonoff 4CH Pro

: śr lut 27, 2019 8:58 pm
autor: tcp
No tak, mnie interesuje czy da rady zrobić jedno bez napięciowe wyjście i 3 napięciowe. Bez napięciowe nie gate tylko zwykłe otwarte lub zamknięte.

Re: Sonoff 4CH Pro

: czw lut 28, 2019 10:53 am
autor: Gucio2607.
Da rade

Re: Sonoff 4CH Pro

: czw lut 28, 2019 11:24 am
autor: maffiu
Tak jak masz na grafice tylko pod jeden przekaźnik nie dociagasz fazy