Sonoff Pow wydanie R2 - firmware

Oziborn19
Posty: 68
Rejestracja: śr wrz 18, 2019 11:32 am

pn paź 07, 2019 3:25 am

Robert Błaszczak pisze:
ndz paź 06, 2019 5:42 pm
@Oziborn19, czy Ty posiadasz Sonoff POW R2? Bo zdaje się że nie, więc pisz we właściwym temacie. Szkoda robić nikomu niepotrzebny bałagan na forum.
Posiadam sonoff pow v 2.0 jak pisałem we wcześniejszych postach .
Oziborn19
Posty: 68
Rejestracja: śr wrz 18, 2019 11:32 am

pn paź 07, 2019 3:26 am

Mam pytanie co do wyświetlania zawartości, dlaczego mi nie pokazuje amper i voltow?
Załączniki
Screenshot_20191007-052057_Nice Wi-Fi.jpg
Screenshot_20191007-052057_Nice Wi-Fi.jpg (208.65 KiB) Przejrzano 1609 razy
jack78
Posty: 37
Rejestracja: sob wrz 21, 2019 8:50 pm

pn paź 07, 2019 5:57 am

Przewody dobrze podpięte? Sprawdzone próbnikiem gdzie masz fazę?
Simono
Posty: 344
Rejestracja: pn wrz 17, 2018 5:26 pm

pn paź 07, 2019 8:35 am

Oziborn19 pisze:
pn paź 07, 2019 3:26 am
Mam pytanie co do wyświetlania zawartości, dlaczego mi nie pokazuje amper i voltow?
Przecież faza 1 jest na czerwono czyli zasilanie wyłączone przekaźnikiem. Jak włączysz to będzie pokazywać.
Awatar użytkownika
klew
Posty: 2074
Rejestracja: czw cze 27, 2019 12:16 pm

pn paź 07, 2019 9:33 am

Oziborn19 pisze:
pn paź 07, 2019 3:25 am

Posiadam sonoff pow v 2.0 jak pisałem we wcześniejszych postach .
R2 i v2.0 to co innego. Jest osobny wątek dla 2.0.
Oziborn19
Posty: 68
Rejestracja: śr wrz 18, 2019 11:32 am

wt paź 08, 2019 5:00 pm

Simono pisze:
pn paź 07, 2019 8:35 am
Oziborn19 pisze:
pn paź 07, 2019 3:26 am
Mam pytanie co do wyświetlania zawartości, dlaczego mi nie pokazuje amper i voltow?
Przecież faza 1 jest na czerwono czyli zasilanie wyłączone przekaźnikiem. Jak włączysz to będzie pokazywać.
Na czerwono jest ponieważ jest zaznaczone faza 1 jak kliknie na fazę 2 to będzie zaznaczona faza 2 a uklad jest włączony bo pracuje pod bojlerem.
Załączniki
Screenshot_20191008-185850_Nice Wi-Fi.jpg
Screenshot_20191008-185850_Nice Wi-Fi.jpg (207.77 KiB) Przejrzano 1535 razy
Oziborn19
Posty: 68
Rejestracja: śr wrz 18, 2019 11:32 am

wt paź 08, 2019 5:01 pm

klew pisze:
pn paź 07, 2019 9:33 am
Oziborn19 pisze:
pn paź 07, 2019 3:25 am

Posiadam sonoff pow v 2.0 jak pisałem we wcześniejszych postach .
R2 i v2.0 to co innego. Jest osobny wątek dla 2.0.
klew , wiem że to dwa różne modele firmware wygrany dla odpowiedniej wersji czyli v2.0.
Oziborn19
Posty: 68
Rejestracja: śr wrz 18, 2019 11:32 am

wt paź 08, 2019 5:02 pm

jack78 pisze:
pn paź 07, 2019 5:57 am
Przewody dobrze podpięte? Sprawdzone próbnikiem gdzie masz fazę?
Przewody podpięte prawidłowo zgodnie z instrukcją.
djack2017
Posty: 439
Rejestracja: pn lis 27, 2017 7:36 am

wt paź 08, 2019 7:04 pm

@Oziborn19 - Przeglądasz swoją skrzynkę mailową na tym forum?
Sibikk
Posty: 350
Rejestracja: pn lis 07, 2016 12:42 pm
Lokalizacja: Katowice

śr paź 09, 2019 5:06 pm

@djack2017
Podeślesz aktualny link do softu, do pobrania ze starego linku wymagany jest dostęp.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sonoff POW”