Czy da się podłączyć SBW-01 do MOOVO MCI1?

sebaniestempowo
Posty: 4
Rejestracja: pt mar 08, 2019 10:35 am

wt kwie 30, 2019 11:03 am

WITAM,.
mam pytanie czy SBW-01 da się podłączyć do centralki bramowej MOOVO MCI1 i jeżeli tak to w jaki sposób z góry dzięki
Załączniki
Scan.jpg
Scan.jpg (405.63 KiB) Przejrzano 987 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 30, 2019 11:34 am

Bezpośrednio się nie podłączysz.
Potrzebujesz jeszcze nadajnika MTI4.

https://allegro.pl/oferta/moovo-mti4-st ... 6924927862
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 30, 2019 11:43 am

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 30, 2019 11:45 am

Czujnik otwarcia musisz już zrealizować poprzez zastosowanie zewnętrznego czujnika w postaci np kontraktronu.
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 495
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

wt kwie 30, 2019 2:30 pm

Dokładnie jak piszę Przemek.
Ta centralka jest dość uboga i można tylko wykorzystać owy pilot.
Moduł może być również w lokalnej Castoramie pod kodem 821993 w cenie 138zł - nie każdy sklep ma na miejscu, ale mogą zamowić i nie masz bez opłaty za wysyłkę.
maly_13
Posty: 58
Rejestracja: pt paź 28, 2016 3:55 am
Lokalizacja: Wlkp.

pn maja 06, 2019 5:40 am

dokładałem znajomemu do tych siłowników dodatkowego pilota ale on miał w komplecie moduł z 4-przyciskami gdzie wlutowałem się pod switcha bezpośrednio.
w użyciu: supla, nettemp...
ODPOWIEDZ