Na screenie są dwa kanały. Jeden od jednego SBW, a druga od drugiego. Ikony są na środku. I one się zmieniają po zwarciu IN1 lub IN2 do A2.
Po zwarciu trzeba odczekać 1-2 sek.
Problem z podłączeniem Nice +sbw01 + kontraktom
-
Próbuje podłączyć kontrakton tylko do pierwszej ikony - brama garażowa - zrobiłem jak Pan pisał czyli zwarlem a2 /in1 - ikona nie zmieniła się i ten drugi etap a2/in2 i tez ikona się nie zmienia wiec nie działa . Czy jest jeszcze jakaś inna możliwości ustawienia np na stronie internetowej
-
Teraz mam zwarte styki , brama jest zamknięta a ikona otwarta - coś jest nie tak
cloud.supla.org->Moja Supla->SBW-01->Kanał 0->Czujnik otwarcia.
Wyczyść
Zapisz
Wybierz jeszcze raz
Zapisz
Pamiętaj aby wybrać czujnik od tego samego SBW bo można wybrać z innego.
Wyczyść
Zapisz
Wybierz jeszcze raz
Zapisz
Pamiętaj aby wybrać czujnik od tego samego SBW bo można wybrać z innego.
-
Mam coś takiego na supła org
- Załączniki
-
- 2C0179C5-DD60-4589-AEA1-683D249C6A7E.jpeg (22.62 KiB) Przejrzano 716 razy
Kliknij pierwszy kwadrat z lewej i sprawdź czy ma wybrany czujnik.
-
Panie Zygmuncie działa 

ogarniałem - poprostu w czujnikU zmieniłem na bramę i dzila poprawnie . Bardzo dziękuje za pomoc - tylko mam jeszcze jeden kłopot a mianowicie te suple strasznie zakłócają mi piloty Nice - wiec rozmawiałem z działem technicznym i mam je podesłać do was aby je troszkę zmodyfikowano
Jeszcze Raz dziekujĘ za pomoc - i odezwę się do Pana bo zamówiłem kolejna suple do domofonu i chciałbym to skonfigurowac aby działało z Vidodomofonem kenwei
Miłej nocy i wielkie dzieki

Pozdrawiam
Mrozek 75
Jeszcze Raz dziekujĘ za pomoc - i odezwę się do Pana bo zamówiłem kolejna suple do domofonu i chciałbym to skonfigurowac aby działało z Vidodomofonem kenwei
Miłej nocy i wielkie dzieki
Pozdrawiam
Mrozek 75
Kwestię zasięgu proszę już z Zamelem załatwiać. Zapewne wymienią na nowe.