ZAMEL MEW-01

rav.b
Posty: 89
Rejestracja: pn lis 26, 2018 9:09 am
Lokalizacja: Niepołomice/Lipnica Mała

pt mar 22, 2019 10:35 am

Wiadomo może już kiedy premiera?
Polecam do analiz MES darmowego CalculiX -a
3x SRW-01, 3x ROW-02, 1x ROW-01, 1x SLW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x PNW-01, 1x Sonoff mini
paco52327
Posty: 13
Rejestracja: wt kwie 02, 2019 12:57 pm

pn kwie 15, 2019 10:00 am

rav.b pisze:
pt mar 22, 2019 10:35 am
Wiadomo może już kiedy premiera?
Dołączam się do pytania, chętnie nabędę MEW'kę
Awatar użytkownika
Ernest
Posty: 162
Rejestracja: wt paź 04, 2016 6:37 am

wt kwie 16, 2019 6:53 am

MEW'ka w produkcji, siedzimy nad opakowaniami i instrukcjami ;)
Planowane wprowadzenie do sprzedaży - czerwiec 2019

pozdrawiam
Ernest
Awatar użytkownika
Ernest
Posty: 162
Rejestracja: wt paź 04, 2016 6:37 am

wt kwie 16, 2019 6:56 am

IMG_20190416_085421_20190416_085443124.jpg
IMG_20190416_085421_20190416_085443124.jpg (82.03 KiB) Przejrzano 671 razy
Taka zajawka
paco52327
Posty: 13
Rejestracja: wt kwie 02, 2019 12:57 pm

wt kwie 16, 2019 7:02 am

Nie potrzebuję opakowania instrukcji, biorę dzisiaj :D Teraz wiemy ile przyjdzie nam czekać, dzięki za info.
BTW znamy okolice ceny jaką trzeba będzie zapłacić?
procekms89
Posty: 72
Rejestracja: czw cze 28, 2018 4:21 am

pn kwie 22, 2019 7:54 am

Też czekam na możliwość zakupu MEWy :D :D :D

Mam pytanie czy w zestawie będą przekładniki prądowe czy będzie trzeba je sobie osobno zamówić?
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1017
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn kwie 22, 2019 8:51 am

Na 100% będą w zestawie , bez przekładniki pomiar nie będzie możliwy
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
procekms89
Posty: 72
Rejestracja: czw cze 28, 2018 4:21 am

pn kwie 22, 2019 9:03 am

to w takim przypadku jaki będzie maksymalny prąd pomiaru?
mnie interesuje ~25A, czyli maksymalny prąd na moim zabezpieczeniu do domu.
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1017
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

pn kwie 22, 2019 10:13 am

Przekładniki są duże , tak ze przewód nawet 16mm2 się zmieści , więc prądy też będą duże , nie pamietam maksymalnych . Wątek chwili mam podłączony pod piec C.o. 15kW i daje radę
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1915
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pn kwie 22, 2019 4:58 pm

shimano73 pisze:
pn kwie 22, 2019 10:13 am
Przekładniki są duże
Ale były plany żeby je zmniejszyć.
Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ