Napęd bramy Novocon T100 DES

Post Reply
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Tue Feb 05, 2019 10:32 am

Witam
Mam problem z podłączeniem bramy Novocon T100, wg schematu potrzebne są 3 podłączenia do obsługi otwarcia i zamknięcia.
Czy można to podłączyć w jakiś inny sposób?
User avatar
pzygmunt
Posts: 7065
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Feb 05, 2019 10:33 am

Do czego chcesz ten napęd podłączyć ?
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Tue Feb 05, 2019 10:49 am

Do modułu wifi
User avatar
pzygmunt
Posts: 7065
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Feb 05, 2019 10:58 am

Jakiego ?
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Tue Feb 05, 2019 12:03 pm

Sonoff SV
User avatar
pzygmunt
Posts: 7065
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Feb 05, 2019 12:42 pm

https://www.novoferm.pl/fileadmin/novof ... ysunki.pdf

Sterowanie pod złącze J1 (chyba 1.1 i 1.4)
Zasilanie z 6,7 - to chyba jest złącze X8
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Tue Feb 05, 2019 12:48 pm

Przy takim podłączeniu nie będzie obsługiwać tylko otwierania?
User avatar
pzygmunt
Posts: 7065
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Feb 05, 2019 12:49 pm

Może tak być :/ Nie znalazłem w instrukcji innej opcji. Może jakoś się ten napęd konfiguruje. Napisz może do producenta/sprzedawcy z pytaniem czy jest tam funkcja "krok po kroku".
Petro0
Posts: 15
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:59 pm

Tue Feb 05, 2019 12:53 pm

Ok, dziękuje za pomoc.
Post Reply