Czułość naciśnięcia przycisku

Bulion76
Posty: 43
Rejestracja: sob lut 15, 2020 6:04 pm
Lokalizacja: Ziemia Święta (Toruń)

pn lis 09, 2020 9:11 pm

Hmm, a czemu ROW-04M nie ma opcji zmiany czułości naciśnięcia przycisku tak jak inne ROW'y.
Pozmieniałem we wszystkich moich ROW'ach czułość naciśnięcia przycisku i reagują natychmiast po naciśnięciu.
(Tak moim użytkownikom się bardziej podoba)
Dla ROW-04M mam brak tego ustawienia w konfiguracji w przeglądarce.

Z góry dziękuję za pomoc
Ł.S
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10961
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lis 09, 2020 9:27 pm

ROW-04 nie ma i raczej nie będzie miał takiej możliwości z uwagi na jego konstrukcję. W dodatku CH3 w ROW-04m ma wydłużony czas reakcji.
Bulion76
Posty: 43
Rejestracja: sob lut 15, 2020 6:04 pm
Lokalizacja: Ziemia Święta (Toruń)

pn lis 09, 2020 9:43 pm

pzygmunt pisze:
pn lis 09, 2020 9:27 pm
ROW-04 nie ma i raczej nie będzie miał takiej możliwości z uwagi na jego konstrukcję. W dodatku CH3 w ROW-04m ma wydłużony czas reakcji.
Jestem niepocieszony, ale dziękuję za odpowiedź.

Ł.S
Awatar użytkownika
Goral64
Posty: 1241
Rejestracja: pt gru 27, 2019 6:22 pm

pn lis 09, 2020 10:45 pm

pzygmunt pisze:
pn lis 09, 2020 9:27 pm
W dodatku CH3 w ROW-04m ma wydłużony czas reakcji.
W jakim sensie? Nic nie zauważyłem...
RPi4: Supla Cloud + Supla Scripts + Proxy + Let's Encrypt
1x MEW-01, 3x LIW-01, 3x SBW-02, 5x PNW-01, 2x ROW-01, 2x ROW-02, 2x ROW-04m, 2x ROW-07, 1x DIW-01
2x Sonoff BRIDGE RF 433
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10961
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt lis 10, 2020 8:26 am

To dobrze, że nie zauważyłeś. Czas reakcji z tego co pamietam jest wydłużony dwukrotnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „ZAMEL ROW-04m”