Intergracja z Google Home

Krzyśku
Posty: 119
Rejestracja: pn wrz 16, 2019 7:22 pm
Lokalizacja: Gorzów

pt paź 09, 2020 5:33 pm

Ktoś też tak ma?
Nie mogę dodać SUPLI. Znajduję, klikam, kółko mieli i nic się nie dziej.
Nie mogę zintegrować.
kmpspplock@gmail.com
Posty: 2
Rejestracja: czw paź 15, 2020 4:28 pm

czw paź 15, 2020 4:39 pm

Mam ten sam problem :(
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 11372
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw paź 15, 2020 5:00 pm

Nie masz na swoim koncie urządzeń, które byłyby wspierane.
Janusz68
Posty: 1
Rejestracja: pn lis 23, 2020 12:35 pm

pn lis 23, 2020 1:36 pm

Witam serdecznie forumowiczów. W związku z tym, że jestem tu nowicjuszem proszę o wyrozumiałość.
Ale do rzeczy.
W Supla mam podłączone urządzenie ARDUINO które ma dwa przekaźniki, dwa czujniki (przyciski normalnie otwarte) oraz termometr
DS18B20. Supla obsługuje wszystko ładnie i bez zastrzeżeń.
Po spięciu konta GH z kontem Supla w GH są z widoczne tyko dwa swich On/Off czyli przekaźniki.
Co może być tego powodem, że ani czujniki ani termometr są niewidoczne w GH. Nie jest to raczej problem GH bo po integracji AIS z Supla jest ten sam problem.
Pozdrawiam
Shafter
Posty: 20
Rejestracja: sob wrz 19, 2020 10:50 am

czw lis 26, 2020 5:31 pm

Wszystko jest OK, w GH w tym momencie widać tylko przełączniki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Google Home”