Google Home

PLF10T
Posty: 227
Rejestracja: ndz maja 22, 2016 6:24 pm

śr paź 16, 2019 7:37 am

FACEBOOK, 17 godzin temu:
Śpieszymy poinformować, iż w dniu dzisiejszym integracja Supla<->Google Home zyskała nową umiejętność, którą jest głosowe sterowanie roletami.
Rolety z SUPLA same powinny się pojawić na koncie Google Home, czy trzeba coś zrobić?
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 684
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

śr paź 16, 2019 7:59 am

Nic nie robiłem i u mnie pojawiły się same. Korzystam z publicznego Cloud.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7460
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr paź 16, 2019 8:20 am

PLF10T pisze:
śr paź 16, 2019 7:37 am
FACEBOOK, 17 godzin temu:
Śpieszymy poinformować, iż w dniu dzisiejszym integracja Supla<->Google Home zyskała nową umiejętność, którą jest głosowe sterowanie roletami.
Rolety z SUPLA same powinny się pojawić na koncie Google Home, czy trzeba coś zrobić?
Jeśli się nie pojawiły to zmodyfikuj jakiś kanał... np podpis. Jeśli to nic nie da to usuń/dodaj urządzenie
PLF10T
Posty: 227
Rejestracja: ndz maja 22, 2016 6:24 pm

śr paź 16, 2019 8:26 am

Jeśli się nie pojawiły to zmodyfikuj jakiś kanał... np podpis. Jeśli to nic nie da to usuń/dodaj urządzenie
W SUPLA?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7460
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr paź 16, 2019 8:27 am

Tak
PLF10T
Posty: 227
Rejestracja: ndz maja 22, 2016 6:24 pm

śr paź 16, 2019 8:32 am

Nie pomogło.
Awatar użytkownika
Lucas
Posty: 476
Rejestracja: pn lip 31, 2017 7:11 am
Lokalizacja: Chrzanów

śr paź 16, 2019 12:09 pm

U mnie też pojawiły się same. Nic nie musiałem zmieniać.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini... i notoryczny brak czasu na więcej
GH + Trådfri + RM mini 3
Jerry91122
Posty: 46
Rejestracja: czw paź 18, 2018 5:05 pm

śr paź 16, 2019 1:22 pm

u mnie także, jednak nie wiem jaką komendę wydać aby się ruszyły...
W domku: sonoff, ROW-01, SRW-03, Supla Gate, ROW-07
PLF10T
Posty: 227
Rejestracja: ndz maja 22, 2016 6:24 pm

śr paź 16, 2019 2:39 pm

Możecie zrobić screena z ekranu GH jak to u Was wygląda? U mnie nadal nie widać. Mam kilka rolet.
ODPOWIEDZ