Google Home

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8712
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr maja 20, 2020 9:07 pm

Termometry dodamy. Z kontaktronami wszystko zależy od funkcji.
xzihen
Posty: 30
Rejestracja: sob lis 23, 2019 2:21 pm
Lokalizacja: Łódź

czw maja 21, 2020 10:35 am

Chodzi mi dokładnie o to. aby w aplikacji google home i asystencie głosowym mógł w przypadku asystenta otrzymać odpowiedź na moje pytanie jaka jest temperatura w piwnicy informację o aktualnej wartości temperatury odczytanej przez dht11.

Jeśli chodzi p kontaktron to żeby w google home była informacją tak jak w oficjalnej aplikacji supli, że np. drzwi są zamknięte, brama wjazdowa jest zamknięta.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8712
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw maja 21, 2020 10:46 am

Dodamy
rustin
Posty: 53
Rejestracja: ndz gru 22, 2019 3:45 pm

sob maja 30, 2020 7:08 am

Chce dodać Suple do GH. Wyszukuje ja, łączę się z nią poprzez wpisanie hasła, wyskakuje że łączy się i niby ok. Wchodzę znowu w dodanie konta a tam supli nie ms i tak w kółko. Ewelink dodał się bez problemu
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8712
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob maja 30, 2020 7:12 am

Może nie masz obsługiwanego sprzętu.
rustin
Posty: 53
Rejestracja: ndz gru 22, 2019 3:45 pm

sob maja 30, 2020 7:35 am

Mam sonoff sv 3 szt sterujące bramami.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8712
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob maja 30, 2020 7:42 am

Nie ma takiej integracji na dzień dzisiejszy
Wajcha
Posty: 18
Rejestracja: śr lip 04, 2018 4:40 pm

ndz maja 31, 2020 10:56 pm

Pytanie ciekawostka do znawców. Podpiąłem swoje konto supli do Google Home i odnalazło mi wlaczniki światła ale już bramy garażowej nie widzi? Wszystko jest na Basicach?

EDIT!!!! Już sobie odpowiedziałem czytając forum - Please ignore
maly_13
Posty: 61
Rejestracja: pt paź 28, 2016 3:55 am
Lokalizacja: Wlkp.

pn cze 01, 2020 8:04 am

czy mi się wydaje ale u mnie rozumie w naszym języku przynajmniej z telefonu ciekawe czy głośniki też będą działać w PL
w użyciu: supla, nettemp...
Awatar użytkownika
Lucas
Posty: 595
Rejestracja: pn lip 31, 2017 7:11 am
Lokalizacja: Chrzanów

pn cze 01, 2020 8:45 am

maly_13 pisze:
pn cze 01, 2020 8:04 am
czy mi się wydaje ale u mnie rozumie w naszym języku przynajmniej z telefonu ciekawe czy głośniki też będą działać w PL
Nie wydaje Ci się. Z telefonu rozumie, z głośnika już nie.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini... i notoryczny brak czasu na więcej
GH + Trådfri + RM mini 3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Google Home”