Page 1 of 32

Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 8:46 pm
by pzygmunt
Under review

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 8:51 pm
by Arek.kandula
Co to kolego

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 8:52 pm
by pzygmunt
Integracja czeka na weryfikację przez google. Jak zaakceptują to się oficjalnie pojawi.

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 9:05 pm
by Vallhalen
Doskonale!

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 9:35 pm
by sdsi
pzygmunt wrote:
Fri Jan 11, 2019 8:52 pm
Integracja czeka na weryfikację przez google. Jak zaakceptują to się oficjalnie pojawi.
Tak z ciekawości - co oni sprawdzają? Sa jakieś procedury i wymagania? Ile to u nich trwa?

Dzięki

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 9:44 pm
by pzygmunt

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 10:20 pm
by tomkowski
pzygmunt wrote:
Fri Jan 11, 2019 8:46 pm
Under review
:P dałbym lajka ale się nie da.

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 10:36 pm
by szabel99
Po aktualizacji aplikacji Google tydzień temu w Google Home wykrywane są "suplowe" urządzenia. Nie mam innych modułów niż te z Suplą, a aplikacja pokazuje mi, że wykryto wiele urządzeń, których jednak nie można dodać, czyli trzeba czekać na ich akceptację tak jak napisał @pzygmunt. Dziwne jest to, że te które obecnie wykryło w mojej sieci są jako inteligentne oświetlenie....ale jak już zaakceptują na pewno będzie dobrze :)

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 10:46 pm
by Vallhalen
Image

Re: Google Home

Posted: Fri Jan 11, 2019 10:49 pm
by pzygmunt
szabel99 wrote:
Fri Jan 11, 2019 10:36 pm
Po aktualizacji aplikacji Google tydzień temu w Google Home wykrywane są "suplowe" urządzenia. Nie mam innych modułów niż te z Suplą, a aplikacja pokazuje mi, że wykryto wiele urządzeń, których jednak nie można dodać, czyli trzeba czekać na ich akceptację tak jak napisał @pzygmunt. Dziwne jest to, że te które obecnie wykryło w mojej sieci są jako inteligentne oświetlenie....ale jak już zaakceptują na pewno będzie dobrze :)
To co Ci wykrywa GH to nie są Suplowe urządzenia. Aby je wykrył musisz się zalogować w GH na konto Supli i spiąć w tem sposób konta. (Będzie filmik instruktażowy)