Amazon Alexa

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lut 21, 2020 1:17 pm

Czy z portem 2016 możesz się połączyć ?
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

pt lut 21, 2020 1:34 pm

Jak mogę to sprawdzić?
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt lut 21, 2020 1:46 pm

Czy smartfony / urządzenia Ci działają?
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

pt lut 21, 2020 2:15 pm

fracz pisze:
pt lut 21, 2020 1:46 pm
Czy smartfony / urządzenia Ci działają?
Tak w tej chwili wszystko działa

Niby nie korzystam ale sprawdziłem jak GH i jest tak samo też nie mogę połączyć.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

sob lut 22, 2020 8:14 am

Można zrobić jakiś dowgrade do wersji która miałem wcześniej 2.3.9 bez utraty zmian i danych? Przynajmniej bym wiedział czy to kwestia aktualizacji czy raczej coś innego.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob lut 22, 2020 9:18 am

Moim zdaniem kontener od clouda nie widzi gniazda komunikacji z supla-server
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

sob lut 22, 2020 10:22 am

pzygmunt pisze:
sob lut 22, 2020 9:18 am
Moim zdaniem kontener od clouda nie widzi gniazda komunikacji z supla-server
Czy można to jakoś sprawdzić, a co ważniejsze naprawić??
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob lut 22, 2020 10:26 am

Cloud nie może dostać się do /supla-server/supla-server-ctrl.sock tak to trochę wygląda
szym3k
Posty: 187
Rejestracja: pn maja 15, 2017 10:32 am

pn lut 24, 2020 2:27 pm

Tak z ciekawości sprawdziłem u mnie co pokazuje https://twoja_domena/api/server-status i też mam

{"status":"DOWN"}

A gh i alexa działa. Czy to jest normalne zachowanie?

Wersja cloud 2.3.16
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lut 24, 2020 4:06 pm

Nie pamietam gdzie ale sprawdzamy ten status w integracjach. Może tylko przy rejestracji serwera. Nie pamietam z głowy
ODPOWIEDZ