Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9596
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr maja 13, 2020 6:58 am

Zamel się z Tobą skontaktuje
torukan
Posty: 5
Rejestracja: sob sie 29, 2020 11:33 am

pt paź 23, 2020 1:37 pm

Witajcie. Próbuję podpiąć jak podpowiedzi były i nadal coś nie może mi załapać. Czy mógłbym liczyć na waszą pomoc jak to podpiąć żeby działało?
Załączniki
Screenshot_2020-10-23-15-26-58-966_com.android.chrome_Easy-Resize.com (1).jpg
Screenshot_2020-10-23-15-26-58-966_com.android.chrome_Easy-Resize.com (1).jpg (199.1 KiB) Przejrzano 135 razy
IMG_20201023_152718_Easy-Resize.com (1).jpg
IMG_20201023_152718_Easy-Resize.com (1).jpg (241.13 KiB) Przejrzano 135 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9596
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt paź 23, 2020 2:05 pm

Sterowanie Ci nie działa czy czujniki ?
torukan
Posty: 5
Rejestracja: sob sie 29, 2020 11:33 am

pt paź 23, 2020 5:38 pm

Sterowanie, nie ma reakcji w ogóle
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9596
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt paź 23, 2020 5:50 pm

Pod STER2 jest coś juz podłączone. Barierę ? Możesz to zweryfikować ?
Sprawdź też co się dzieje na
Zewrzyj na chwilę (~1sek.) COM i STER2 i sprawdź czy brama ruszy.
Sprawdź też co się będzie działo jak na chwilę zewrzesz COM i STER1.
torukan
Posty: 5
Rejestracja: sob sie 29, 2020 11:33 am

sob lis 21, 2020 10:51 am

Jak podepnę na krótko com + ster1 lub ster 2 to brama rusza
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9596
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob lis 21, 2020 11:52 am

Czy słyszysz jak klika przekaźnik w SBW jak naciskasz w aplikacji otwieranie bramy ? Może czas jest ustawiony na zbyt krótki ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „ZAMEL SBW-02”